logo

Диета чудо топи 18 килограма само за 2 седмици

Диета чудо топи 18 килограма само за 2 седмици

Планът за хранене се основава на консумацията на протеино-зеленчукови продукти

Екстремна протеин-растителна диета ще ви помогне бързо и ефективно да се отървете от наднорменото тегло.

Според диетолозите, има много методи за отслабване, но сред тях има и една супер бърза и ефикасна диета. Тя ще ви помогне да загубите 18 килограма при това само за две седмици. Без майтап!

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Планът за хранене се основава на консумацията на протеино-зеленчукови продукти.

Преди да ви разкрием същността на тази магическа диета държим да ви припомним, че преди време от jenata.blitz.bg ви казахме за един друг супер хранителен режим, който е от каменната ера, но прави чудеса с тялото ни.

Експертите в областта на храненето разкриха, че същността на тази диета се състои в консумация на храна на всеки 3 часа. И последният прием трябва задължително да включва чаша кефир. 

Чудната диета на баба, която топи килцата без да гладуваме

Но има един нюанс: можете да ядете не повече от това, което можете да поберете в дланта си.

Диетолозите съветват също така напълно да премахнете солта и захарта от менюто си. 

Сред разрешените продукти трябва да се добавят варени яйца, мед, краставици, пилешки гърди и варена риба.

Можете също така да ядете зеленина и извара. Тези храни са с ниско съдържание на калории и бързо се елиминират от тялото. 

Най-важното изискване: не може да бъдете на протеин-растителна диета за повече от 2 седмици. Но това време е достатъчно, за да загубите максимум 18 килограма. 

„Ако удължите диетата ще започнете да изпитвате изтощение”, предупреждават експертите.

Важно е да се разбере, че всяка диета е вредна за тялото, но много жени са готови за всичко заради заветните цифри на кантара и сантиметъра. Затова диетолозите съветват да се използва по-малко вреден хранителен план, какъвто е протеино-растителната диета. 

Ако говорим за опасностите от бързата загуба на тегло според тази схема, тогава диетолозите отбелязват обострянето на хроничните заболявания, повишаване на кръвното налягане и отрицателно въздействие върху психо-емоционалното състояние на човека.

Въпреки това този хранителен режим е „цвете” в сравнение с другите диети. 

Протеиновата диета крие големи опасности за здравето (СНИМКИ)

Освен това повечето хора няма да изпитат негативни ефекти върху себе си от тази диета. Отрицателният ефект може да има само върху хората с хронични заболявания. Ето защо, преди да се впуснете в някоя диета, то определено преди това трябва да се консултирате с диетолог. Защото ако това не е направено последствията могат да бъдат много тежки за здравето ви. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!