logo

Блондинка смая мрежата: Не спира да се тъпче, а... СНИМКИ 18+

Блондинка смая мрежата: Не спира да се тъпче, а... СНИМКИ 18+

Всеки ден Сабрина Мур опитва ястия в различни ресторанти и публикува отзиви за тях в профила си в TikTok  

Млада британка харчи около 900 паунда месечно за храна, поглъща по 5 000 килокалории дневно и в същото време на стройното й тяло могат да завидят хиляди жени, съобщава Metro.

26-годишната Сабрина Мур разказва, че обича китайска храна, пица и торти. Всеки ден тя опитва ястия в различни ресторанти и публикува отзиви за тях в профила си в TikTok.  

Джей Ло пак се разголи, показа уникално тяло СНИМКИ

"Наслаждавам се на храната. Пътувам до различни градове, за да опитам нови неща. Веднъж шофирах до Лийдс за бургер и до Манчестър, за да опитам един ресторант", казва тя.

Британката отбеляза, че страстта й към храната се е появила още в детството. "Винаги се опитвах да ям колкото татко, той беше моят идол. Ние сме семейство, което уважава много храната", казва тя.

Тя свали 142 килограма и стана секс бомба, но я сполетя нещо ужасно СНИМКИ 18+

Сабрина обяснява, че въпреки голямото количество храна, което поглъща, не дебелее.

"Аз съм естествено слаба и не ходя на фитнес", казва горещата блондинка. 

Тя признава, че понякога се подлага на диети преди почивките си, но въпреки това никога не гладува.

Обикновено на закуска британка похапва бурито, шоколадово блокче, хаш браун и пие черно кафе. През деня продължава с шоколадовите блокчета, а вечер си поръчва нещо или отива на ресторант. 

Тази блондинка поглъща по 8800 ккал дневно и изглежда като... СНИМКИ

Мур смята, че отношението й към храната вдъхновява последователите й в социалната мрежа да престанат да се наказват за това, което за изяли и да си позволят да не бъдат идеални. 

Красавицата признава, че с публикациите си в TikTok е помогнала на много хора с хранително разстройство. "Това ме прави наистина горда. Ако мога да помогна по някакъв начин, ще се радвам да го направя", споделя тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!