logo

Тя свали 142 килограма и стана секс бомба, но я сполетя нещо ужасно СНИМКИ 18+

Тя свали 142 килограма и стана секс бомба, но я сполетя нещо ужасно СНИМКИ 18+

31-годишната американка Лекси е доказателство, че имаш ли желание можеш да постигнеш всичко

31-годишната Лекси Рийд се превърна в истинска сензация в САЩ. Жената, която е от американския щат Индиана и от известно време е фитнес блогърка е популярна не заради друго, а заради това как е изглеждала преди години и как изглежда сега.

Интересното при Лекси е, че тя е свалила крупните 142 килограма. Случилото се с нея е доказателство, че човек, ако има волята и желанието може да постигне и невъзможното.

Към днешна дата – след много тренировки, диети и операции за отстраняване на излишната кожа, Лекси е истинска секс бомба.

Да, но наскоро я сполетяло нещо ужасно.

 
Преди дни 31-годишната жена била приета по спешност в болница. лекарите й казали, че има вътрешноорганна недостатъчност. 

По думите на съпруга й Рийд преди няколко седмици тя се чувствала много зле.

„Реших да заведа Лекси в болницата, където ми казаха, че органите й отказват да работят“, сподели мъжът й.

„Според лекарите тя е можело да умре, ако не е била откарана в болницата навреме”, допълва мъжът на жената, отслабнала със 142 килограма.

Рийд прекара пет дни в кома по медицински причини и успя да се върне у дома само месец след хоспитализацията. Тя все още не може да ходи и има нужда от диализа. 

Според нея причината за заболяването все още не е изяснена. Въпреки това Лекси е категорична, че това няма нищо общо с драстичната й загуба на тегло, а е последствие от прекаран COVID-19. / jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аууууу

Аууууу 18.02.2022 10:14

Тези хамериканци са много слонести. Дебелината освен от тъпчене с храна, са и от нарушения в щитовидната.

вцец

вцец 18.02.2022 16:54

Измамници са, искат 200 хиляди долара, нямали здравна застраховка. Пластични операции, екскурзии в чужбина, печалби от инфуенсърство, но нямали здравна застраховка в САЩ.