logo

Дебеланка свали 42 кг. и стана секси мадама, тайната й е изключително проста ВИДЕО

Дебеланка свали 42 кг. и стана секси мадама, тайната й е изключително проста ВИДЕО

Тинг не ходи на фитнес, защото се срамува от факта, че не знае как да тренира правилно на уредите

35-годишна жена от Сингапур свали 42 килограма за по-малко от две години и смая всички, разкривайки елементарната си тайна на успеха, пише Asia One.

Наскоро в профила си в TikTok тя качи видео, в което показва как е изглеждала в различните етапи на битката си с излишните килограми. 

Джасмин Тиинг решила да се вземе в ръце и да отслабне, когато осъзнала, че изпитва трудности при изпълнението на ежедневните си задачи. Тя тежала 110 килограма и страдала от силен задух всеки път, когато се налагало да се изкачва по стълби.

Майка на 6 деца свали 63 кг. без спорт, превърна се в секси мадама

Почти две години по-късно отслабнала драстично и вече тежи 68 килограма.

Тинг практикува интервално гладуване, но твърди, че се е стопила благодарение на ходенето. Жената ходи между шест до десет километра поне пет пъти седмично и признава, че това е изключително лесен и евтин начин за отслабване. 

"Обичам да се разхождам, докато слушам любимата си музика. Мразя джогинга!", признава тя.

Тинг не ходи на фитнес, защото се срамува от факта, че не знае как да тренира правилно на уредите. Освен това на такива места се чувствала дебела. 

Да се поддържа в добра форма е главен приоритет за младата дама. "Трябва да следя теглото и здравето си, за да мога да продължа да изкарвам пари и да пътувам", казва тя.

Красавица издаде благодарение на кой продукт е свалила 63 килограма СНИМКИ

Затова и продължава да отслабва. Мечтата й е да постигне идеалното тегло от 55 кг.

Понякога се обезсърчава, когато вижда, че е далеч от желаното ниво, но подкрепата на приятелите и близките бързо вдигат борбения й дух.

"Думите им ме карат да се движа. Също така се гордея, че имам приятели, които идват при мен и казват, че са отслабнали или са започнали да спортуват заради мен", казва още младата жена.

@eggtingg Ok down another 12kg! Officially lose 42kg! Not going back to 110kg! Thanks to pandemic period! Only positive result I want during covid period! Been lazy so looking back at old pic to motivate myself again! Slowly but surely! #covid #fypsg #FYP #tiktoksg #weighloss #beforeafter #slowlybutsurely #intermittentfasting #weightlossjourney #SG original sound - Egg | 鸡蛋

В коментарите под клипчето, което подпали мрежата, интернет потребителите й благодарят, че е била толкова вдъхновяваща. Част от тях признават, че след него са решили да последват примера й и да започнат своето фитнес пътуване. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

Коментирай