logo

Експерт разкри тайната за перфектен грим под защитна маска

Експерт разкри тайната за перфектен грим под защитна маска

Важно е да нанасяте червилото правилно, тъй като то е склонно да се размазва

Експерт разкри тайна, която помaгa за поддържане на грима под защитна маска върху лицето. Гримьорът от британската компания FalseEyelashes Шафран Хюз каза, че е важно да нанасяте червилото правилно, тъй като то е склонно да се размазва под маската.

7 малки трикчета, които ще ви превърнат в магнит за мъжете

Така че, след като нанесете продукта върху устните, трябва бавно да вкарвате пигмента с върховете на пръстите си.

„Това ще създаде по-тънък слой, който няма да позволи отпечатването на излишъка върху маската“, обясни специалистът и добави, че след пет минути се препоръчва червилото да се поръси с пудра.

Палава баба преспа с 200 младежи и откри ключа към вечната младост!

Друг ефективен начин за запазване на грима върху устните под маската е нанасянето на червило заедно с овлажняващ балсам. Отбелязва се, че първо трябва да гримирате устните си с тънък слой балсам, след това с пръст да нанесете силно пигментирано червило върху тях, разпределяйки го от центъра на устните до краищата.

„Балсамът помага на червилото да се абсорбира. Избягвайте да прилагате продукта върху ъглите на устните, тъй като това може да доведе до зацапвания. За да премахнете излишъка, можете леко да стиснете салфетка между устните си “, заключи Хюз.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

През ноември миналата година стана известно, че жените започнаха да рисуват по-силно очите си заради защитните маски в долната част на лицето. През октомври продажбите на спирала за мигли и извиване на мигли в Русия нараснаха съответно със 108% и 565% в сравнение със същия месец на 2019 година. Също така жените започнаха да купуват повече сенки за очи и восък за вежди./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай