7 малки трикчета, които ще ви превърнат в магнит за мъжете

7 малки трикчета, които ще ви превърнат в магнит за мъжете

Жената магнит знае, че тайната на успеха е в комбинацията между вътрешната и външната красота

Със сигурност многократно сте ставали свидетели на това как мъжете си губят акъла по жени, които не са надарени с кой знае какви дадености. Каква е причината? На някаква магия ли се дължи? Възможно ли е и вие да предизвикате подобно впечатление, без да притежавате данни на модел?

Напълно е възможно! И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием част от трикчетата, които ще ви помогнат да изглеждате специална в очите на мъжете.

Мъжете възприемат всичко с очите. Те избират своята "плячка" въз основа на това, което виждат и едва след това насочват погледа си към вътрешната красота. Докато много дами се фокусират само върху подобряването на външния вид, жената магнит знае, че тайната на успеха е в комбинацията между вътрешната и външната красота.

За да започнете да привличате противоположния пол, първо трябва да премахнете всички бариери, които ви правят неуверена и издават, че сте недоволна от себе си  и да започнете да се наслаждавате на това, което имате.

Ето как да подчертаете вашите добродетели и да се превърнете в магнит за мъжете във всяка възраст.

Грижа за себе си 

Жената, която се грижи за себе си, винаги е привличала вниманието на мъжете. И днес това е не по-малко важно, отколкото преди 100 години.

Поддържаната жена редовно следи здравословното си състояние и външния си вид. Здравият вид е много важен, тъй като и най-малкият проблем е в състояние моментално да се отрази на самочувствието и външността ви. 

Как да различите любовница от съпруга на улицата? Трябва само да знаете, че...

Разбира се, и тук трябва да се придържате към "златната среда". Голяма част от мъжете харесват естествения външен вид, затова главното е да не се престаравате. Те не одобряват косата, боядисана в неестествени цветове, прекалено дългите нокти в необичайна форма, тоновете козметика върху лицето, обеци по цялото тяло и татуси. Подобни неща се харесват на някои мъже, но те са много малко! 

Ярка индивидуалност 

Чудесно е, ако хобитата на мъжа и жената съвпадат, но това изобщо не е необходимо. Най-важното е жената да си намери занимание, което й носи удоволствие! Можете да се занимавате със спорт, да откриете някакво ново хоби. Тогава мъжът ще погледне на вас по съвсем различен начин. В края на краищата е невъзможно да прекарвате цялото си време заедно. Всеки трябва да си има любимо занимание и време "за себе си".

Всяко младо и влюбено момиче допуска тези грешки и съжалява за тях до края на живота си

Жени, които се опитват всячески да угодят на мъжете, не правят добро впечатление. Нужно е да помните, че мъжът по природа е завоевател. Той иска да "разгадае" жената и да я спечели. Затова още в началото трябва да му дадете да разбере, че имате много различни увлечения и не смятате да прекарвате цялото си свободно време с него. 

Женственост

Понякога, за да се харесате на един мъж, е достатъчно просто да бъдете себе си. Женствеността е заложена в природата ни. Няма нищо по-естествено от това една жена да иска до себе си силен и мъжествен партньор. Мъжът е опората, който трябва да защитава и обгрижва семейството си.

Тези малки дреболии ще го накарат да се влюби във вас още по-силно

А жената трябва да е нежна, отстъпчива, грижовна, гъвкава в общуването, да обича животните и децата, да притежава добри маниери и да е учтива. Никой мъж няма да иска да извършва  подвизи за жена, която ругае, държи се грубо и извършва действия, които не са характерни за нежния пол. 

Оптимизъм и чувство за хумор

Мъжете обичат лекотата в общуването, веселите дами с оптимистичен поглед върху живота. Те се плашат от жени, които постоянно се оплакват от здравословното си състояние и личните си проблеми. Арогантността, демонстрацията на независимост и превъзходство могат да предизвикат раздразнение у мъжете и да унижат достойнството им.

Естественост

Кокетството и съблазняването са много силно оръжие в ръцете на всяка една дама, но и тук е нужно нещата да се случват с мярка. Преструвките и прекалено сексуалната външност могат да изплашат представителите на силния пол.

Истинската любов съществува и разтърсващата история на тази чернокожа жена без ръце и крака е доказателство за това! (СНИМКИ)

Много мъже се страхуват да бъде отхвърлени и могат да се изплашат от една много красива и откровено облечена жена. А самата дама ще постигне обратния ефект и вместо сериозно запознанство, ще получи само неприлични предложения. 

Честност 

Не е необходимо да се представяте за човек, какъвто всъщност не сте. Всяка една лъжа рано или късно лъсва и може да ви постави в не много приятна ситуация. Мъжете не обичат нито преструвките, нито да ги водят за носа. Затова е най-добре да се придържате към истината.

Давид се влюби до полуда в красивата Милана, но скри от нея нещо много важно, което по-късно преобърна живота й

Освен това много мъже проверяват жените, за да разберат истинската им същност. Най-често това се случва заради парите. По този начин представителите на силния пол искат да се уверят, че една дама е с тях не заради съдържанието на портфейла им. 

Интересен събеседник 

Всеки човек обича да разказва за себе си и да се обръщат към него по име. Добре е да помните това, когато общувате с мъжете. Те обичат нежния и не много силен женски глас, някой да ги слуша и да може да поддържа разговора. Доброто настроение и жизнерадостната усмивка в хода на разговора също са от изключително важно значение за силния пол. 

Съпруга бе убедена в изневярата на мъжа си и ето какво узна за това след последното пране (СНИМКИ)

Прекалено сериозното излъчване, самочувствието без покритие и лошото настроение не се харесват на мъжете. Много често те са толкова изморени от работа, че мечтаят да се приберат вкъщи и проведат необременяващ разговор. Затова очакват от партньорката си разбиране и участие. Те искат добър и чувствителен събеседник, който ще ги подкрепи както с думи, така и с дела.

За да направите добро впечатление, просто трябва да слушате внимателно думите му и да намирате положителни моменти в неговата история. Мъжете обичат да говорят и да бъдат слушани. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 18:23

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc