logo

Гърдите на тези холивудски звезди изумиха всички! (СНИМКИ 18+)

Гърдите на тези холивудски звезди изумиха всички! (СНИМКИ 18+)

Ще ви шокираме с пикантни разкрития, свързани с няколко дами и бюстовете им

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме защо куп известни мадами развяха гръд и тръгнаха без сутиени. След това jenata.blitz.bg ви  разкрихме 22 неща за женските гърди, които едва ли знаехте, а след това ви казахме и още 13 малко известни факти за формите на дамите.

Наред с това от jenata.blitz.bg ви споделихме, че има 12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви шокираме с пикантни разкрития и снимки, свързани с няколко холивудски знаменитости и… гърдите им.

Оказа се, че с деколтетата им успяха да изумят всички.

И така – размерът на бюста е важен за актрисите, нали? Може би да, но има и такива дами, които имат почти нулеви гърди и изобщо не се тревожат за това.

Ето няколко представителки на нежния пол, които почти нямат гърди, но това изобщо н ги притеснява:

Кийра Найтли

Холивудската актриса изобщо не се притеснява от малкия си бюст. Нещо повече – тя забранява използването на Photoshop при обработката на снимките й. Кира е изцяло за естествената красота и призовава феновете си никога да не се срамуват от външния си вид. Това е много важно послание – обичайте се такива, каквито сте.

Селин Дион скандализира: Появи се без сутиен и се награби с младия си любовник (СНИМКИ 18+)

Камерън Диас

Когато Камерън била малка мечтаела за големи гърди подобно на баба й, но природата решила друго и тя има бюст с почти нулев размер. Актрисата дори леко увеличи гърдите си като отиде при пластичен хирург. Но очевидно промени мнението си след време и се върна към естествения си малък бюст.

Всички са в шок! Меган разкопча деколтето и отвътре лъсна едната ѝ гърда (СНИМКА)

Мила Йовович

Красива актриса с украински корени Мила Йовович никога не е била срамежлива и не се е притеснявала от малките си гърди. Нещо повече, тя винаги подчертава малкия си бюст с дълбоко деколте.

Секси рибарки развяха голи гърди! Причината е смайваща (СНИМКИ 18+)

Натали Портман

Привлекателната жена и талантлива актриса Натали Портман е с много красиво тяло, но неведнъж е мислила за увеличаване на гърдите си. Но това не отиде по-далеч от разсъждения и изповеди, а сега Натали Портман се радва на естествено си тяло без никакъв силикон в гърдите. 

Тежки проблеми налегнаха жената с най-големи изкуствени гърди в света (СНИМКИ 18+)

Оливия Уайлд


Една от най-красивите актриси в Холивуд Оливия Уайлд, от която милиони мъже се побъркват, не се срамува от скромните си гърди. И при всяка възможност подчертава малкия си бюст с дълбоко деколте Актрисата вярва, че малките гърди определено не са недостатък, а това дори прави жената по-женствена и грациозна. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Фълю

Фълю 11.02.2023 19:00

Боли ма ХУЯ