logo

Килограмите се топят светкавично, хапвате ли това

Килограмите се топят светкавично, хапвате ли това

Яденето на антиоксиданти, може да ви помогне да управлявате глада и желанието за храна, като същевременно подобрява цялостното ви здраве

С напредване на възрастта отслабването става все по-трудно. Поради тази причина, в допълнение към балансираната диета и упражненията, има определени действия, които можете да предприемете, за да подобрите способността си да изгаряте мазнини, да стабилизирате енергията си и да сведете до минимум риска от заболяване.

8 вредни мита за здравословния начин на живот, в които незнайно защо продължаваме да вярваме

Яденето на храни, богати на антиоксиданти, може да ви помогне да управлявате глада и желанието за храна, като същевременно подобрява цялостното ви здраве.

Ето седем от най-препоръчителните храни, които да включите в менюто си, ако искате бързо да свалите мазнини.

Диетолози посочиха най-вредните 5 храни за фигурата ви

Сьомга
Сьомгата е богата на омега-3 и е добър източник на постни протеини. Сьомгата не само ви засища, но и кара кожата ви да сияе, намалява риска от заболяване и дори намалява глада.

Авокадо
Авокадото помага за поддържане на кожата и косата подхранени и също така понижава кръвното налягане поради съдържанието на калий. Въпреки че са с много високо съдържание на мазнини, те се свързват със загуба на тегло, тъй като ви помагат да заситете.

Ядки
Ядките са чудесна закуска за отслабване, защото са богати на фибри, здравословни мазнини и протеини. Неговите хранителни вещества помагат за намаляване на риска от хронични заболявания като диабет и сърдечни заболявания.

Шоколад
Шоколадът може да не е първото нещо, за което се сещате, когато става въпрос за по-добро хранене след 40, но парче шоколад след вечеря може да направи чудеса за вашето здраве. Най-препоръчително е да прибягвате до варианти, съдържащи над 80% какао.

Горски плодове
Горските плодове ще ви осигурят фибри и ще задоволят глада ви, за да задоволят желанието ви за сладко. Цветът е отличен индикатор за концентрацията на хранителни вещества в него.

Чесън
Чесънът е чудесен източник на здраве, особено за жени над 40 години. Можете да минимизирате загубата на костна маса, като увеличите нивата на естроген. Освен това е богат на хранителни вещества за много малко калории и добавя вкус към храната ви, така че ще се наситите с по-малко храна.

Морков
Морковите са богати на бета-каротин, който се превръща във витамин А, много добро хранително вещество, което поддържа имунитета и подобрява здравето на очите. Освен това е богат на калий за стабилизиране на кръвното налягане, фибри за по-добро храносмилане и витамин К за здравето на костите.

Коментирай