logo

Красавица видя своя СНИМКА и се шокира, свали 26 кг. с този трик

Красавица видя своя СНИМКА и се шокира, свали 26 кг. с този трик

Девойката качила много излишни килограми по време на паднемията от коронавирус

Австралийка, която живее в Мелбърн, се шокирала, когато установила неволно, че е качила значително количество килограми.

Любимата водеща на Путин чукна 60 и разкри тайните си за секси тяло и вечна младост СНИМКИ

27-годишната Кристи Уилс разказва, че напълняла неусетно по време на паднемията от коронавирус. Преди това винаги е било около 60 килограма и много се изненадала, когато един ден стъпила на кантара и установила, че тежи 84 килограма.

„Не мога да кажа конкретна причина, но вероятно просто спрях да с е грижа за здравето си. Ядях каквото си пожелая, спрях да спортувам“, признава тя.

74-г. актриса разкри тайната съставка на вечната младост

Уилс решила да отслабне, след като видяла своя снимка, на която вече била доста пълничка. Момичето не могло да се разпознае на кадъра и в този момент осъзнало, че трябва да се погрижи спешно за здравето си.

Уилс започнала да се разхожда като за начало. Тя излизала навън при всякакви метеорологични условия и всеки ден ходела по 7 километра.

В съчетание с повече физически труд, тя започнала да прави по 30 000 крачки дневно.

„Започнах да отслабвам много бързо. Беше толкова просто и много ефективно“, казва тя.

Скоро тя започнала да посещава и фитнес залата и започнала да прави силови тренировки. Красавицата се отказала и от бързото хранене и поръчките на храна за вкъщи. Тя започнала да яде здравословно и да си набавя достатъчно протеини, мазнини и въглехидрати. За четири месеца тя свалила цели 26 килограма.

Момичето продължава да води здравословен начин на живот и редовно споделя опита си в социалните мрежи, вдъхновявайки и мотивирайки потребителите. „Ако аз мога да го направя, всеки може да го направи. Най-трудното е да започнеш. Но след като видите резултатите и се почувствате по-добре, ще се пристрастите“, казва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ААА

ААА 09.10.2023 13:58

тъпотии!не се усетила. Тя станала слон.

BioXX

BioXX 09.10.2023 14:42

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами:------- https://itsssl.com/biox