logo

Тайна за красота на Нова година: Как да отслабнете с 3 килограма за една нощ

Тайна за красота на Нова година: Как да отслабнете с 3 килограма за една нощ

Трябва да изглеждате перфектно на Нова година, но нямате време за диети, а преди паметната вечер остава по-алко от седмица? Ако се чудите как да свалите до  килограма само за една вечер, то ние намерихме решение за вас.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как всички ние третираме кожата си с различни продукти, но всъщност те са много токсични. Разкрихме ви и тайните на Дженифър Лопес за красиво лице и стройно тяло, с които слага всяка красавица буквално в малкия си джоб.

Днес сме решили да ви споделим една тайна – а именно, как да свалите до 3 килограма само за една вечер и да изглеждате повече от зашеметяващо в новогодишната нощ. Сбогувайте се с коремчето и се пъхнете в любимата си рокля само след няколко напътствия, които ще ви дадем.

За да свалите килограми бързо имате две опции – отстраняване на течности от тялото и почистване на червата.

Отслабнете за една нощ, като отстраните излишните течности от тялото си.

В нашето тяло има много течности. Често те са много повече от необходимото, защото злоупотребяваме със сол и по този начин нарушаваме водно-солевия баланс. Ако се отървете от излишните течности до може да свалите до 3 килограма. За целта е нужно:

Рязко да спрете солта и захарта за един ден от менюто си

Да пиеме много течности без подсладители, а на следващия ден да изпиете поне 2,5 литра вода

Забранени са всички напитки като чай, кафе и сок

Може да пиете таблетки с активен въглнен.

Ако ситуацията е сериозна, може да добавите диуритичен чай към всичко.

Друг начин за засилване на ефекта е салнта. Прекарайте няколко часа в сауната преди да си легнете да спите. Заедно с потта ще изкарате излишната сол от организма си. На следващата сутрин ще се събудите поне 2 килограма отдолу.

Как да отслабнете през нощта чрез прочистване на червата

Червата периодично трябва да се почистват от остатъци от храна. Някои хора честичко взимат слабителни лекарства. Обикновено обаче в тоалетната прекарвате половината от следващия ден, тъй като ефектът от слабителното е бавен.

Необходимо е да си направите клизма със студена вода. Така ще изчистите изцяло червата си. Добре е обаче да не използвате твърде често тази процедура. Учените са доказали, че тя може да навреди на бъбреците. С помощта на клизма може да се отървете от 1 до 3 килограма.

И двамата оисани метода не са много полезни за организма. Може да се предизвика дехидратация, ако се злоупотребява с тях. Ако имате силно тяло, тогава действайте. Изберете методът, който най-добре отговаря на природата ви,

Ако имате все пак още няколко дни, може да започнете да се храните правилно. Да се откажете от алкохол, захар, свинско, колбаси,агнешко, сирене, черен хляб, хлебни изделия. Нормализирайте и водния си режим. Опитайте да ограничите консумацията на сол./jenata.blitz.bg

Коментирай