logo

Тези 5 прически ще са хит през 2021 г.

Тези 5 прически ще са хит през 2021 г.

Едни от най-добрите модни стилисти посочиха как да носим косата си тази година

Кой не иска да е в крак с модата, да изглежда добре и мъже и жени да се обръщат след него, цъкайки с език. За това външният вид е изключително важен.

Момиче започна да мие косата си веднъж на 5 дни и се изненада от резултата ВИДЕО

Поговорката, че по дрехите посрещат, не е никак случайна. Важно е да се грижим за визията си. Първото, което обаче хората забелязват, противно на очакванията ни, не са дрехите, а лицето ни и най-вече нашата прическа.

Модни експерти посочиха кои 5 прически ще са истински хит през 2021 година. Те препоръчват да заложите на някоя от тях и ви обещават, че ще сте в центъра на прожекторите и вниманието.

Фризьор: Това е основната грешка при измиването на косата

Каре с бретон

Косата на много хора е пораснала значително по време на изолацията заради коронавируса. Въпреки това през първата половина на 2021 година, още с отварянето на първите салони за красота по света, се видя, че хората искат промяна.

Ако все още не сте изпитали желанието да смените пижамата с коктейлна рокля, то небавете този избор при прическата, а заложете на нещо късо. Няма да сбъркате.

Геометричните прически с прави линии ще бъдат хит през тази година. Най-актуална сред тях ще бъде късото каре с бретон.

Стил Гръндж

През 2021 година именно заради изолацията все повече хора се опитват да наберат популярност в социалните мрежи, заклещени у дома. Те се опитват да създават уникално съдържание и да разширяват аудиторията си.

Стилът гръндж се връща на мода през тази година с гладки и меки къдрици, които се спускат покрай лицето. Това е колкото елегантна толкова и мързелива интерпретация на модерната прическа през края на 90-те и началото на 2000 година.

Дръзките и смели натури 100% ще оценят тази тенденция.

„Космически лъчи от 90-те“

Тенденциите от 90-те остават актуални и през 2021 година. Накрая хората ще започнат да експериментират с различни стилове и прически, като ще добавят максимално креативност към външния си вид, а благодарение на аксесоарите ще показват индивидуалността на всеки.

Идеята на този ви прическа е да има пуснати кичури покрай лицето, а останалите да са красиво прибрани отзад по различен и актрактивен начин. За да направите тази прическа на първо място трябва да разделите косата си на две равни части и след това да я накъдрите с преса. Може да си направите два кока във всяка половина.

Това е най-ефективният начин да се сдобиете с гъста и красива коса

Вълни на дълга коса

След дългите месеци на карантина, вече излязохме от самоизолацията, а косите ни изглеждат по-дълги и по-здрави. Тази година стилистите ще бъдат молени все по-често за леки вълни, които да придават естествен вид на дамите с дълга коса, които все още не са готови да се разделят с нея, въпреки първия ни съвет.

Гладка и права

Много хора вече са уморени от хаоса и несигурността в света, причинени от пандемията и ще се стремят към простота. Това се отнася както за проблемите, които ще допускат да ги тормозят в ежедневието, така и за стила по който ще носят косата си.

Правата дълга коса ще добива все по-голяма популярност, защото не изисква много време за стилизиране и ще се превърне в един от хитовете на 2021 година. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Кали

Кали 28.03.2021 17:22

Подигравате ли се с нас? Вие бихте ли си направили такива прически?

Гражданско образованив

Гражданско образованив 28.03.2021 19:13

Ужас! Това ли са актуалните прически? Ще бъда демоде! Със сигурност! Иначе само заради прическата ще ме въдворят я в Курило, я някъде на друго - още по - сигурно място.

Копакабана Папакочев

Копакабана Папакочев 29.03.2021 6:40

Прическа пънк , ню уейв , тия булки са много ретро с тия фантасмагорий от времето на Джон Ленън и Йоко Оно.

Нина

Нина 30.03.2021 10:54

Супер грозно и безвкусица.

Вергилов

Вергилов 30.03.2021 19:23

Тези прически за плашила на лозе ли са?