logo

Този елементарен метод ще ви избави от излишните килограми!

Този елементарен метод ще ви избави от излишните килограми!

Една кратка и отпускаща медитация е в състояние да направи чудеса и да ви спаси от вредното преяждане

Мислите си, че сте опитали всички възможни методи за отслабване, но въпреки това непрекъснато губите битката с излишните килограми? Не се отчайвайте, защото има един чудесен начин за отслабване, за който дори не подозирате!

Когато избираме метод, с който да се отървем от излишните килограми, въобще не се замисляме за медитацията. Оказва се обаче, че тя има много по-голямо въздействие върху тялото ни, отколкото сме си мислели. 

Много хора качват килограми, защото са блокирали емоционално. А други преяждат заради тревожността и стреса, които ги измъчват.

Една кратка и отпускаща медитация е в състояние да направи чудеса и да ви спаси от вредното преяждане. Освен това ще помогне и за извеждането на вредните токсини от организма ви. Мазнините, които трупаме, са пълни с токсини, които организмът ни не знае как да отстрани. 

Днес от jenata.blitz.bg ще ви запознаем с една отличен начин за детоксикационно медитиране, с който ще изчистите организма си, ще помогнете на имунната си система и обмяната на веществата.

Най-важното при него е да намерите подходящата за себе си и удобна поза.

За да получите най-добри резултати, трябва да седнете на стол, а гръбначният ви стълб да бъде опънат като струна. След това стъпвате добре с крака на пода. Свивате дланите и отпускате ръцете. Трябва да гледате право напред, без да се съсредоточавате върху нещо конкретно.

Дори не сте подозирали колко полезен за здравето може да е шопингът!

Насочете вниманието си към краката. Започвате да дишате бавно и дълбоко, съсредоточавайки се върху всяка част от тялото си. Трябва да забележите всяка една от тях, а след това да й дадете време да се отпусне. Процесът е известен като "сканиране" на тялото. 

След като приключите със "сканирането", трябва да останете в „настоящето“. Трябва да изчистите ума си от всички възможни мисли. Когато се появи мисъл, трябва просто да я оставите да изчезне.

Не трябва да се концентрирате върху това, а просто да оставите мисълта да изчезне. Трябва да се наслаждавате на "настоящето".

Искате да бъдете истински щастлива? Тогава веднъж завинаги изхвърлете тези неща от живота си!

И да останете в този момент, докато се чувствате добре в него. Когато сте готови да се върнете, отново трябва да "сканирате" цялото си тяло. А след това, когато се почувствате готови, можете да отворите очите си.

Не не трябва да се движите. Трябва за известно време да останете на едно място.  След това трябва да осъзнаете стаята, в която се намирате, да хапнете малко и да пийнете малко вода. 

Това упражнение ще ви дари с мечтаната тънка талия и плосък корем само за дни ВИДЕО

Ако практикувате тази медитация всеки ден в продължение на месец, ще започнете да губите килограми. Дълбокото дишане ще снабди организма ви със свеж кислород, който ще проникне във всяка клетка.

Това ще повиши и умствената ви активност.

Нека бъдем реалисти: медитацията няма да ви помогне да отслабнете за една нощ. Но ако сте упорити в тренировките, те ще окажат положително влияние не само върху теглото, но и над мисленето ви. 

Ето какво ще се случи с тялото ви, ако цял месец клякате по 100 пъти на ден

Докато медитирате, се фокусирате върху това къде се намирате, какво правите и как се чувствате в момента. Не трябва да оценявате тези аспекти като добри или лоши, но по-съзнателният подход към себе си ще ви помогне внимателно да коригирате всички недостатъци.

Ето защо основното предимство на редовните медитации е, че хранителните ви навици постепенно ще влязат в норма това ще се сдобиете със стабилно здравословно тегло. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай