logo

Вечно млада блондинка разкри тайните на красотата си

Вечно млада блондинка разкри тайните на красотата си

Белинда Нортън (Belinda Norton), 41-годишна майка на две деца от Австралия, често изненадва събеседниците си, когато казва на колко години е.

Мнозина си мислят, че тя е на не повече от 25 години. Австралийката пък твърди в Instagram, че на 41 години се чувства дори по-млада, отколкото на 20. 

Жената разкрива и тайните на вечната си младост. 

Тази гореща мадама има най-хубавото дупе в целия свят, дават по 50 000 долара за негова СНИМКА

Тя е постоянно препълнена с енергия и жизнени сили. Главната тайна на Нортън е да бъде позитивна. За да бъде винаги в кондиция тя спортува редовно, веднъж месечно ходи на масаж и общува постоянно с приятелите си. 

Стефания Ферарио - модел, който нарушава стереотипите за перфектната фигура (СНИМКИ)

"Няма нищо по-добро от срещите с приятелките на тренировка, по време на вечерна разходка или на закуска. С момичетата постоянно се шегуваме по време на беседите и по този начин се освобождаваме от стреса", обяснява Белинда./jenata.blitz.bg

Коментирай

абе чекиджии

абе чекиджии 23.01.2019 13:50

кое й е якото на тая? изкуствените вимета или фактът че на всяка снимка е изкуствено разкрачена за да не й личи висналото на чатала.

taka e

taka e 25.01.2019 12:05

Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0