logo

Всички се подиграваха на Илка заради ужасяващата й външност, но когато порасна... СНИМКИ

Всички се подиграваха на Илка заради ужасяващата й външност, но когато порасна... СНИМКИ

Момичето се ражда с патология на костите на черепа. Има плоско лице и страда от кривогледство

Не всички малчугани могат да се похвалят с щастливо детство. Голяма част от тях стават обект на подигравки от страна на връстниците си, най-често - заради физическите си недостатъци.

Някои са прекалено високи, други страдат от наднормено тегло... Необикновената външност предизвиква жестоки подигравки от всички страни. А децата – те се чувстват непълноценни и се сдобиват с куп комплекси, от които не могат да се отърват цял живот.

Сред тези деца попада и Илка Брюл, която се сблъсква с неприятни думи и подигравки на всяка своя крачка. 

Мариана се срамувала цял живот от грозния си родилен белег, но той я направи успешен модел СНИМКИ

Тя се ражда с патология на костите на черепа. Има плоско лице и е кривогледа.

Момичето трябвало да се примири с недостатъците си и да се научи да се обича. Но това се оказало изключително трудна задача, защото децата не спирали да й напомнят за болестта й.

Връстниците й й измисляли най-ужасяващите и обидни прякори. Те не пестели епитети и се стараели да я наранят възможно най-силно. Илка често отказвала да ходи на училище, защото не можела да понася издевателствата.

Tя бе унижавана заради наднорменото си тегло, а качи още 18 кг и стана известен модел (СНИМКИ)

Родителите й похарчили цяло състояние за пластични операции, за да й помогнат да има нормално детство. Но дори и хирурзите не успели да направят кой знае колко много, за да променят лицето й.

Илка се отчаяла напълно и изпаднала в дълбока депресия. Може би и заради това Съдбата решила да й направи огромна изненада.

Всичко започнало, когато популярен фотограф проявил интерес към нея и я поканил на фотосесия. Той бил привлечен от необичайната й външност.

Измършавели моделки като скелети скандализираха Парижката седмица на модата (СНИМКИ)

Фотографът качил кадрите в мрежата и привлякъл вниманието на колегите си към момичето. И те започнали да й предлагат дългосрочно сътрудничество.

Интернет потребителите наричат необикновеното момиче „извънземно”. Удивителното й лице се оказало истинска находка за модната индустрия.

Дете се роди с лице на старица, ето как изглежда на 24 години

Днес никой не иска да гледа идеални момичета. Хората искат нещо ново и оригинално и моделите с необичайна външност се радват на особена популярност.

Младата жена много харесва работата си. Тя вече е преборила всичките си комплекси и обича уникалната си красота.

Моделката дори е направила свой блог в мрежата, за да помогне на хората с подобен проблем.

Тя смята, че не трябва да се мъчим да се отървем от дефектите си. Защото всеки „дефект“ може да се превърне в акцент, който ще ни отличи от тълпата! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай