logo

Всички са в шок, когато узнаят истинската възраст на тази мила старица СНИМКИ

Всички са в шок, когато узнаят истинската възраст на тази мила старица СНИМКИ

Канадката обяснява външния си вид с начина си на живот, който не е характерен за хора на нейната възраст

90-годишна жителка на Канада разкри тайната на външния си вид и сподели какво й помага да изглежда толкова млада, пише Daily Mirror.

Една Мей, която е запалена по фитнеса, признава, че непознати често не вярват, когато разберат истинската й възраст. Хората предполагат, че тя е на не повече от 60-70 години.

Мей обяснява това с начина си на живот, който не е характерен за хора на нейната възраст. 

Не е за вярване: Всички мислеха, че тя е на 35 г., а се оказа, че гони 70 ВИДЕО

Жената започнала активно да се занимава със спорт, когато навършила 60, за да остане бодра, подвижна и независима възможно най-дълго. Тя обича пилатес, прости упражнения с дъмбели и кардио. Освен това прекарва много време на открито, докато се грижи за градината си.

"Нямам тайни – спортувам заради това как се чувствам след това. Има дни, в които не ми се занимава със спорт, но въпреки това го правя", споделя възрастната канадка.

58-годишната дъщеря на Мей Дейлис също е запалена по фитнеса и прави тренировъчни видеоклипове за жени над 50 години. Веднъж решила да включи майка си в едно от клипчетата си, а аудиторията й останала във възторг от активността и външния вид на родителката.  

Експерт по красотата: Тези неща ще ви състарят с 20 години

"Майка ми наистина смята, че по отношение на възрастта и физическите й способности хората правят от мухата слон. Тя обича живота и цени своята независимост. И е много изненадана защо другите хора не правят всичко възможно, за да направят живота си възможно най-добър", казва Дейлис. 

Тя добавя, че майка й не се чувства като баба и затова успява да съхрани младостта си.

Двете дами се надяват, че историята на Една ще напомни на хората, че "възрастта е начин на мислене" и че положителното отношение към стареенето е това, което ще ви запази млади.

Секси бабка ошашави мрежата, никой не може да повярва, че... ВИДЕО

"Начинът, по който мислим за остаряването, изиграва голяма роля за това и двете да се чувстваме млади. Остаряването е неизбежно, но годините, които сте изживели, не трябва да ограничава това, което можете да направите или постигнете", категорични са двете жени. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Баба ви

Баба ви 21.01.2023 16:10

Дрън, дрън, дрън чи пляс

Бих

Бих 22.01.2023 8:30

Я минал с кеф няколко пъти