logo

Всички я наричаха дебелана, а сега дори бившият й съжалява, че не е с нея СНИМКИ

Всички я наричаха дебелана, а сега дори бившият й съжалява, че не е с нея СНИМКИ

41-годишната козметичка разказва как за 4 години е успяла да свали половината от теглото си

137-килограмова британка успя да свали половината от теглото си благодарение на точкова диета, пише The Mirror.

41-годишната козметичка Рашал Колинс, която още от детството си страдала от наднормено тегло, признава, че възприемала храната като начин да излекува емоционалните си рани от тормоза, на който била подлагана от съучениците си в училище. 

Рашал започнала да наддава още повече, след като майка й била блъсната от кола. След тежкия инцидент жената останала инвалид и била с ограничена подвижност. Година по-късно Съдбата нанесла на козметичката нов тежък удар, след като баща й загубил битката с рака. 

Дебелана, която не можеше да си обуе сама чорапите, отслабна драстично и е неузнаваема СНИМКИ

Преди четири години, в навечерието на новата година, британката осъзнала, че теглото й е достигнало 137 килограма и решила, че е време да промени начина си на живот.

"На 38 се погледнах в огледалото и си казах: "Няма да изглеждам така на 40"", разказва Колинс.

И се присъединила към групата за отслабване с надеждата да свали няколко килограма.

Тя спря да яде 4 продукта и отслабна със 70 килограма СНИМКИ

Колинс започнала да се придържа към точковата диета. Всеки ден й било позволено да събира 43 точки. Когато теглото й започнало да намалява, броят на точките започнал да се съкращава. 

Преди да започне битката с излишните килограми, Рашал пропускала закуската или в най-добрия случай ядяла тост с масло. Обядът й се състоял от всичко, но най-често залагала на fast food и сладкиши. А през целия ден се тъпчела с хрупкави закуски.

Присъединявайки се към групата, британката започнала да закусва каша с боровинки, на обяд се хранела с варени яйца и банан, а на вечеря ядяла пилешко месо и салата.

Жена тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се, а сега е неузнаваема

Освен че се хранела здравословно, козметичката значително намалила и размера на порциите си. Така за 4 години успяла да свали цели 63 килограма.

След като загубила половината от теглото си, Рашал се променила до неузнаваемост и най-накрая започнала да се чувства щастлива. Днес все още се придържа към точковата система, но не толкова стриктно, позволявайки си леки отклонения по празниците. 

"Отидох на курс за отслабване, за да спася брака си, но накрая срещнах нов мъж", добавя тя.

Блондинка бързо и лесно свали 50 килограма и издаде тайната

След драстичната промяна тя отново започнала да си купува дрехи с удоволствие. "Пазя няколко от старите си дрехи в кутия под леглото. Понякога ги изваждам и ги гледам, за да си напомням, че повече никога няма да кача толкова много килограми", казва още Колинс. 

Британката призовава всички жени, които искат да отслабнат, да не униват и да не се предават, ако имат лош ден.

"Не превръщайте лошия ден в лоша седмица или месец. Вие сте просто човек, така че ако имате правилно отношение, ще се върнете към диетата си ", посочва в заключение тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ДВБЕЛАНА

ДВБЕЛАНА 20.02.2022 20:08

Тоз сайт е само за патки

Because

Because 21.02.2022 11:43

Big fucking deal, no one cares