logo

Жена свали 100 килограма и се превърна в сексбомбата на Холивуд СНИМКИ

Жена свали 100 килограма и се превърна в сексбомбата на Холивуд СНИМКИ

Джана Шортино ходеше непрестанно на кастинги, а мечтата й бе да стане истинска актриса. След време обаче девойката започнала да осъзнава, че не я оценяват според качествата й, а според външния вид.

Мъжът й я заряза заради слаба красавица, днес жестоко съжалява СНИМКИ

По-точно според излишните й килограми.

Това за нея било ужасно обидно. В крайна сметка тя била талантлива актриса по думите на много свои преподаватели и колеги.

Към този момент обаче Джана е една от най-търсените актриси.

За никоя актриса не е лесно да получи добра роля и винаги има ограничения. Джена можеше да играе само много пълно героини и нещата все ак не вървяха добре.

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Но след много опити и също толкова много откази, Джена получи роля в мюзикъл и това промени живота й. След като заснемането приключило през 2016, тя решила да промени тотално живота си и по-точно себе си.

Пътят, който трябваше да измине обаче беше трънлив. Тя трябваше да се подложи на операция за намаляване на стомаха.

Да, от отчаяние и невъзможност да си намери работа, момичето решило да се подложи на такава голяма стъпка като хирургическата интервенция.

Това упражнение ще ви дари с мечтаната тънка талия и плосък корем само за дни ВИДЕО

Тогава й станало много по-лесно да хапва по-малко. Като цяло начинът й на живот трябвало да се промени изцяло.

„Не вярвам, когато пълна жена ми казва, че не яде нищо и дебелее. Всичко е относително. Аз ядях много лоша и вредна храна. Огромни кутии с пилешки крилца и пържени картофи. Сега обаче гледам в друга посока”, казва тя.

Освен, че променила режима си на хранене, Джана започнала да посещава фитнес залата. Тя ходела 5 пъти седмично и стояла там поне по 2 часа.

Каквото и да правите, никога няма да отслабнете, ако не ви достига този витамин!

Джана не се предала, докато не си изградила навик да посещава тренировките.

В профила си в социалните мрежи Джана качва кадри от промяната си и показва как е свалила многото килограми, които са й пречели да направи кариера.

Тя призовава хората да последват примера й. А това ще им отвори много нови възможности. Много хора са направо шокирани от промяната на жената.

Промените настъпили за една година, а актьорската й кариера тръгнала стремглаво нагоре. Отвориха се нови хоризонти. В крайна сметка талантът й си беше там, просто тя добави малко шик.

Освен това красавицата си намери и приятел, който е лудо влюбен в нея и двамата скоро са решили да сключат брак./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай