Жена удари 320 кила заради любимия си, а после се случи нещо шокиращо

Жена удари 320 кила заради любимия си, а после се случи нещо шокиращо

Пати е получила тежък удар от един от най-скъпите си хора в живота

Любовта може наистина да замъгли съзнанието ни и да се сбогуваме със здравия разум. Историята на Пати Санчес е именно такава.

 Тя смята, че единственият начин да бъде привлекателна, е лакомията. А тези и мисли са породени от нейния любим.

Те са наясно с тайните за вечна младост и успяха да надхитрят времето благодарение на... (СНИМКИ)

През 2000 година тя лудо се влюбва, а избраникът й има фетиш към дебеланки Той кара любимата си да си хапва все повече и повече и то възможно най-калорични неща. В резултат на това теглото на Пати стига екстремните 327 килограма.

Черният чай върши чудеса! Откакто го използвам, всички приятелки ми завиждат за красивата и млада кожа

Сега героинята ни си спомня с ужас как ден след ден се опитва да поеме все повече калории и в даден момент стига 10 000 дневно. Нейно вдъхновение обаче продължава да бъде нейният избраник.

Благодарение на възхода на социалните мрежи Пати Санчс става известна именно заради едрата си фигуа. Тя даже имала нова идея – да стане най-тежката жена в света. Именно заради тази й цел тя решила да увеличи още дневния си прием на калории, който достигнал до катастрофалните 13 000.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

След време обаче майката на две момчета осъзнала, че това наднормено тегло е прекалено вредно за здравето и много от желанията й вече няма как да се случат. Пати разбрала, че я грози инвалидност и това да е прикована за леглото, пропускайки живота на любимите си хора. Наложило се да започне да отслабва.

Именно в този момент обаче нейният любим я зарязал.

По това време Пати е на 51 години и вече на легло.

Този продукт направи истински чудеса с кожата ми и сега всички ми завиждат за младежкия вид

„Това беше като да се отървеш от лош навик”,спомня си тя.

Пати страда жестоко и осъзнава, че трябва да събере сили и да продължи. Любовта остава на заден план поне засега и тя намира сили да отслабне и да започне да се движи отново.

Семейството й е разработило безопасна стратегия за отслабване. Постепенно дневният прием на калории започна да намалява, а теглото й да се топи. В момента жителката на Невада е успяла да се отърве от цели 120 килограма. Това обаче не е краят, заканва се тя.

52-годишната неостаряваща актриса от Китай Гун Ли сподели своите анти ейдж тайни

Изненадващо,но по пътя към отслабването, Пати среща любовта отново. Жената открива мъж, който е готов да я подкрепи в борбата с излишните килограми и има желанието да е до нея през цялото време.

Това растение е дяволски полезно! Неслучайно китайските лечители го използват от древни времена, а в козметиката не могат без него!

Брайън Джонсън е с цели 14 години по-млад от своята избраница. През първите няколко месеца от връзката им той показал страстта си към йогата и вдигането на тежести на Пати и така успял да зарази и нея с манията си.

Тя осъзнала, че всичко това й е необходимо в борбата с увисналата кожа и отслабналите й мускули. Сега диетата на нашата героиня се състои от 80% здравословни храни.

Влюбените пък планират да се оженят./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай