42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

Жителката на Манчестър, Шими Мунши, в детството често била обект на подигравки от връстници, които се шегували че момичето изглеждаше много по-младо от годините си. Сега вече не се смеят, а завиждат на жената.

Ако погледнете снимките на Шими, е трудно да повярвате, че това е възрастна дама, която всъщност е на 42 години. Жената изглежда най-много на 25 години. При това, тя не си е правила никакви пластични операции. 

Тайната за стройната фигура на Джей Ло е разгадана (СНИМКИ)

Шими казва, че често я бъркат с приятелката на собствения ѝ син, който сега е на 21 години. А до неотдавна учителите в училището недоволствали си от факта, че вместо майката на Амин сестра му идва на родителски срещи.

Вегетарианка започна да яде месо и сега е неузнаваемо красива - СНИМКИ преди и след

В същото време самата Шими твърди, че не прави нищо особено, за да прилича на младо момиче. Жената казва, че „престанала да остарява” след раждането на сина си. Шими родила Амин на 21 години без съпруг, ставайки самотна майка. Нямала време за нищо, и била в състояние на постоянен стрес. Но вместо някои здравословни проблеми, които е можел да ѝ причини този начин на живот, Шими получила „вечна младост“.

Най-горещата и сексапилна баба разкри тайните на вечната си младост (СНИМКИ)

Трябва да се отбележи, че жената се отнася към външността си съвсем спокойно, не смята за красавица и не хвърля луди пари за козметика. Тя почиства лицето си само с помощта на мокри кърпички, а кремове купува само при акции в супермаркетите. 

Шими вярва, че наследствеността е "виновна" за тайната на младостта ѝ: родителите на жената също изглеждат много по-млади от годините си.  Тя обаче посочва, че води здравословен начин на живот: не пуши, не употребява алкохол и пие много вода./jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 05.02.2019 10:46

Максимално отслабване за мързеливите: до -21 кг на месец, гарантирано!http://bit.ly/2kqNpXz

ПРИЛИЧА НА 20 АМА НЕ Е !

ПРИЛИЧА НА 20 АМА НЕ Е ! 07.02.2019 23:23

.