logo

Ад: Мария роди тризнаци, ако видите корема й сега, ще се ужасите СНИМКИ

Ад: Мария роди тризнаци, ако видите корема й сега, ще се ужасите СНИМКИ

Жената признава, че дори месеци след раждането, все още не може да се възстанови

Мария се превърна в многодетна майка само за една вечер. Красавицата роди цели три здрави дечица само за една нощ, а преди това е имала вече един син.

Това бебе не спира да се усмихва, причината е зловеща ВИДЕО

Бременността й бе наблюдавана от стотици хиляди хора и въобще не преувеличаваме. Красавицата има над 300 000 последователи в страниците си в социалните мрежи.

Всичко това е заради огромния корем на Мария, който ярко контрастира на крехката й фигура. Това обаче не е всички. Много вероятно всяка жена да се ужаси от вида на Мария не преди раждането, а след него.

Три месеца, след като паметният ден е минал успешно, Мария има огромен увиснал корем, който не знае какво да прави. Той изглежда потресаващо и може да уплаши всяка жена, тъй че ви предлагаме да не гледате кадрите, ако не сте сигурни, че може да понесете тази гледка.

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно...

Мария призна, че не й е било лесно по време на бременността и наистина й е било трудно да носи цели три бебета в себе си. Тя дори се е страхувала, че много голяма част от бременността ще се наложи да прекара на легло и под лекарско наблюдение. За щастие обаче тя не е имала усложнения.

През септември 2018 година Мария ражда три красиви здрави бебета.

Седмица по-късно тя показва как изглежда коремът й. Той е такъв, сякаш в нея все още има бебе и го носи вече 5-6 месеца.

„Сега стомахът ми изглежда наистина странно. Освен това е доста тежък. Матката не се е свила напълно, защото коремът ми е бил много раздут. Процесът ще отнеме много повече време от обикновено“, казва Мария в профила си.

Това не е всичко. След бременността Мария развила диастаза, имала проблеми със стойката, дишането и мускулни болки.

12 седмици след раждането коремът на Мария все още не се е прибрал. Той е изпъкнал, кожата по него е с различен цвят, а пъпът стърчи.

„Правя дихателни упражнения, по-сериозни натоварвания все още не са ми разрешени. Нося корсет. Имам напредък, но наистина много бавен. За радост вече мога да вляза в някои от лбимите си панталони. Началото на дългия път е поставено“, споделя Мария. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Абе

Абе 15.06.2022 14:15

Блиц много сте тъпи какъв ужас е да имаш дете абе идиоти това е гордост а не ужас и никоя майка не ще бъде ужасена от това а което вие идиоти пишете айде вървете на майната си явно и коментара няма да го пуснете

Аз Варна

Аз Варна 15.06.2022 16:42

Спомен от безумието й да ражда толкова деца наведнъж.Можело е да се направи редукция в началото на бременността.Сега последиците са отвратителни и нелицеприятни.

Анонимен

Анонимен 15.06.2022 21:15

Респект пред жената!

Darinka

Darinka 18.06.2022 20:38

И с едно дете коремът увисеа и се прибира трудно. С упражнения постепенно момичето ще влезе във форма. Не разбирам писъците на автора на материала и съветите да редуцира зародишите, тоест да убие едно от децата си. И как да избере кое????