logo

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Меган Брадли била на седмото небе, когато разбрала, че отново ще става майка. Тя и съпругът й Джош имали 3-годишно момченце и с нетърпение очаквали появата на новия член на семейството. 

След направения ултразвук радостта им станала двойна, защото се оказало, че бебето няма да е едно, а цели две. С две думи - Меган чакала близнаци, а семейството щяло да стане малко по-голямо от очакваното. 

Габи отиде да роди малката Беа, но в този момент се случи нещо, заради което и двете едва не умряха (СНИМКИ)

Обикновено при многоплодната бременност рискът за здравето е по-голям. И тъй като Меган чакала близнаци, решила да се подложи на пълни генетични изследвания, за да може, ако има някакъв проблем, той да бъде установен в ранен стадий. След направените тестове лекарите се обадили на бъдещата майка, за да й съобщят резултатите. 

10 уж безобидни симптоми, които обаче сигнализират за смъртоносни болести

"Имаме хубави новини за вас, но и много лоши", й съобщили медиците. Добрата новина била, че еднояйчните близнаци - момиченца, били съвършено здрави. Лошата обаче била страховита - Меган имала рак. 

Диагнозата шокирала бъдещата майка и тя веднага решила да премине курс на химиотерапия. Въпреки че лечението се оказало изключително тежко за организма й, то било безопасно за близначките. В края на краищата, въпреки всички преживяни трудности, Пайпър и Уилоу се появили на бял свят.

За съжаление, химиотерапията не успяла напълно да излекува младата жена и след раждането тя продължила лечението, подлагайки се на трансплантация на стволови клетки. 

Грубите ръце и стъпала вещаят най-страшната болест, но има едно условие

Сега Меган  се възстановява, а малките й момиченца са просто очарователни. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 21.01.2019 2:54

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz