Това е красивата и сексапилна Елена - едва на 29, но вече майка 5 деца (СНИМКИ)

Това е красивата и сексапилна Елена - едва на 29, но вече майка 5 деца (СНИМКИ)

Красивата Елена стана звезда в инстаграм, след като стана ясно, че е едва на 29-години, а вече има 5 деца. Това са 6-годишният Андрей, 5-годишната Кейт, 4-годишната Надя, едногодишната Иля и 3-месечната Таня. В профила й в социалните мрежи тя споделя как се грижи за децата си и издава много от тайните си. В същото време обаче прави впечатление, че младата дама е удивително красива и има много слаба фигура за човек, родил 5 деца.

Елена признава пред последователите си в „Инстаграм’, че още от малка е чувствала, че призванието й е да бъде майка. Тя ражда за първи път на 22 и сама признава, че тогава е мислела, че това са много години.

„За мен по онова време това не беше никак малка възраст. Все пак обаче осъзнах, че не съм подготвена за това, което ме чака. Беше хубаво, че тялото ми се възстанови много бързо след раждането”, признава тя.

Елена признава, че е направила много грешки в живота си, но се шегува „най-големите деца са най-издръжливи”.

„Забелязвам, че към всяко едно от децата си подхождам по различен начин. Винаги е с повече любов, отдаденост и отговорност”, споделя Елена.

Тя признава, че преди брака е била доста наивна, но сега животът й е точно такъв, за какъвто е мечтаела от малка.

„Още не знам какво е да си на 30, но съм сигурна, че ще е прекрасно. Много от хората казват, че въпреки възрастта си и 5-те си деца изглеждам перфектно, но според мен 29 години все още не са много”, казва многодетната майка.

Със съпруга си Елена се среща по време на пътешествие с велосипед. Елена се е омъжила за него, след като вижда с какви влюбени очи я гледа той.

Елена признава, че често общува с тийнейджъри, които мечтаят за голямо семейство като нейното и искат да се консултират с нея къде да срещнат подходящ мъж.

„Като за начало ще кажа, че от малка мечтая за такова семейство и всичко се сбъдна. Сигурна съм, че ако човек желае нещо много силно, то непременно в даден момент то ще се превърне в реалност. Дори не знам какво да посъветват тези момичета. Вероятно като за начало, че могат да видят потенциални ухажори във всички млади хора, защото любовта започва от приятелството, а може и да се омъжите за някого, с когото ще имате много трудности и проблеми. Просто седнете и изчакайте правилния, той ще се появи и тогава ще го усетите”, казва тя.

Младата майка признава, че е изправена и пред доста отрицателни коментари:

„Някои ми пишат, че произвеждам щастие”, а други, че съм така добре и щастлива, защото съм богата. Някои смятат, че съм лицемерка, а според други имам добро сърце. Може да погледнете една жена от различни ъгли – тя може да е зла, а може и да е вдъхновение. Всичко зависи от вас”, споделя Елена.

„Всяко дете е отделна вселена. С въображението си, с възгледите си за живота, с чертите на характера си, със силните си и слаби страни. Децата ми са толкова различни, че чак се удивлявам. По темата може да се напише книга, не по-малка от ‘Война и мир””,казва още младата майка.

Според нея всички деца са шумни и забавни. Тя не е съгласна с твърдението, че е унизително постоянно да е в отпуск по майчинство. Според нея родителството учи на адски много.

Въпреки това Елена планира да започне курсове и да развие собствен бизнес. Тя е привлечена от идеята да работи от дома си. ‘Когато човек роди, вече се чувства по пълноценен, сякаш не живее напразно, защото дарява живот”, казва тя./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 27.12.2018 13:38

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Аврора

Аврора 28.12.2018 18:06

Да е жива и здрава и да си гледа с радост всичките дечица! Повече такива новини ни трябват, и повече такива майки сред българките в България, за да не се затрием като нация!

.....

..... 29.12.2018 11:01

Прекасно! Обаче не разбрах българка ли е или рускиня?

Дидо

Дидо 29.12.2018 11:32

Богаташите могат да си позволят по 5 деца, и орките де.

Мария

Мария 30.12.2018 7:18

Децата са богатство,децата са радост!Нека да са живи и здрави!Вие млади жени,които имате по едно дете,помислете за второ докато не е станало късно!!!!!!!!