logo

Холандска компания праща бременна жена в Космоса! Всички очакват с притаен дъх появата на първия гражданин на Земята

Холандска компания праща бременна жена в Космоса! Всички очакват с притаен дъх появата на първия гражданин на Земята

Представители на холандската стартъп компания „SpaceLife Origin” обявиха публично намерението си да изпратят бременна жена в Космоса, която да роди в земна орбита първото в историята „извънземно” дете. Това ще бъде направено изцяло за нуждите на науката, защото учените се опасяват, че в бъдеще нашата планета ще стане непригодна за живот и ще се наложи, за да оцелеем като раса, да колонизираме други небесни тела.

Човекът ще трябва да се научи да се размножава извън пределите на Земята и първа стъпка към това, според холандските експерти, ще стане изпращането на жена в напреднала бременност в Космоса, която ще трябва да роди в условията на нулева гравитация. Макар това да изглежда почти откачено, особено предвид факта, че нашата цивилизация е далеч от космическите пътешествия, от „SpaceLife Origin” са уверени в успеха на своята мисия.

Какви ще бъдат децата, родени в Годината на земната свиня

Егберт Еделброк, един от ръководителите на компанията, твърди, че ако жените се научат да раждат в Космоса, нашата раса ще е застрахована в случай, че Земята бъде връхлетяна от смъртоносен катаклизъм. Да си представим, че на Марс се появи колония от земляни, а след това животът на нашата планета бъде унищожен. Новите обитатели на Червената планета ще бъдат принудени да възродят човешката раса далеч от разрушените си домове, давайки нов живот в съвършено различни условия.

Полетът на „SpaceLife Origin” е планиран за 2024 година. В следващите 5 години специалистите ще направят куп експерименти, благодарение на които да успеят да осъществят безумната си към момента идея.

Това е красивата и сексапилна Елена - едва на 29, но вече майка 5 деца (СНИМКИ)

Няколко частни космически компании вече са изявили готовност да транспортират бъдещата родилка и лекарски екип в земна орбита. Подобно мероприятие може да бъде финансирано от състоятелни меценати, заинтересовани от развитието на науката.

За експеримента си изследователите смятат да изберат млада и здрава жена доброволка, която вече е раждала. Тя ще трябва да зачене в строго определено време. Бъдещата майка ще премине нужното обучение и тренировки, а 8 месеца преди планирания полет ще забременее.

За първи път Меган Маркъл проговори за бременността си, но сподели плашещ детайл! (СНИМКИ)

Между другото, предстои да се определи какво гражданство ще получи новороденото. До момента получаването на гражданство е свързано с това на територията на коя държава се е родило бебето. Изглежда, че това ще бъде първият гражданин, който принадлежи на цялата планета. 

20-годишната дъщеря на Алисън й каза, че е бременна, а само седмица след това бъдещата баба разбра нещо шокиращо (СНИМКИ)

Мнозина специалисти се отнасят скептично към идеята на „SpaceLife Origin”. При изстрелване на ракета гравитацията, на която са подложени космонавтите, е до девет пъти по-висока от нормалната и няма как да се прогнозира как това ще се отрази върху здравето на майката и бебето. Самата безтегловност също ще се превърне в огромен проблем. И накрая, родилката и бебето й ще трябва да се върнат на Земята, което със сигурност донесе от натоварване на организма на майката и бебето. За групата акушери, които ще придружават родилката, все още никой не говори ./jenata.blitz.bg

Коментирай