logo

Какви ще бъдат децата, родени в Годината на земната свиня

Какви ще бъдат децата, родени в Годината на земната свиня

Според астролозите хороскопът оказва пряко влияние върху характера и съдбата на човека.  Новата 2019 година ще премине под покровителството на жълтата земна свиня, която обещава изобилие и много ярки събития.

Онези, които очакват рожба през новата година, със сигурност са нетърпеливи да узнаят с какви способности и таланти ще бъде надарено детето им. Това ще им помогне не само да разберат по-добре отрочето си, но и да подберат правилно методите, с които да го възпитават. 

Годината на земната свиня завършва дванадесетгодишния цикъл на китайския хороскоп. Според него Свинята е най-чистото и честно животно.

10 суперсили, които само бебетата имат и за които едва ли подозирате (СНИМКИ)

Децата, родени в периода 5 февруари 2019 г. - 24 януари 2020 г., ще бъдат енергични, творчески и оптимистични личности. Те не обичат ругатните и караниците и не участват в спорове. Това обаче не означава, че са слабохарактерни. При нужда могат да проявят огромна решителност.

В бъдеще това дете ще се превърне в уверена личност с множество таланти, способна да покорява върхове и да приема всички предизвикателства, които съдбата й отправя. 

Детето свиня проявява интерес към всичко, което го заобикаля, знае как да мечтае, но интересите му са нестабилни, затова основната задача на родителите му ще бъде да го научат да довежда до край всичко което е започнало и да получава дълбоки знания.

6 признака, че детето ви има необичайни магически способности!

Родителите на децата, родени в Годината на земната свиня, трябва да се запасят с огромно търпение, тъй като хлапетата им винаги ще правят това, което искат и много рядко ще се вслушват в съветите на околните. За да разкрие детето ви всичките си таланти, ще трябва да го научите на самодисциплина и организираност. Такива деца са изключително чувствителни и раними, затова и атмосферата вкъщи трябва да е много спокойна. Само когато се чувства комфортно, отрочето ви ще може да развие всички свои положителни качества. 

Как да отгледаме умно дете: 10 прости тайни за амбициозни родители

Детето, родено в Годината на земната свиня, има добро здраве и апетит. Родителите му обаче ще трябва зорко да следят какво си похапва, за да не се наложи след време всички заедно да се борят с излишните килограми, които е възможно да се появят по време на юношеството му. Добре е отрано да се погрижите за физическата му натовареност. 

Малчуганите, родени през тази година, лесно ще се справят с настинките, защото имат силен имунитет. Те обаче са много уязвими и лесно могат да изпаднат в депресия. Емоционалната нестабилност може да доведе до нарушено функциониране на някои вътрешните органи. Това най-често се изразява в заболявания на стомашно-чревния тракт и органите на дихателната система.

А ето как зодиакалният знак влияе на характера на децата, родени в Годината на свинята

Овен

Малките Овни са много разумни и независими деца. Родителите им трябва да бъдат търпеливи и да наблюдават действията им отстрани, като понякога им дават нови забавления.

Телец

Детето Телец ще бъде много талантлива и разностранна личност. То непрекъснато ще удивлява и радва родителите си с нови и нови умения.

Близнаци

Тези хлапета са много активни и неспокойни, те винаги бързат за някъде, започват по няколко неща наведнъж и не завършват нито едно до край. Родителите им трябва още от рано да ги възпитат на търпение, постоянство и внимание.

Рак

Раците, родени през 2019 г., ще бъдат надарени с интелект и развита интуиция. На родителите им често ще им се струва, че детето им е много по-възрастно и мъдро от връстниците си. 

Характерът на бебето ви зависи от сезона, в който е родено!

Лъв

Тези деца са много упорити и категорични, а родителите им отрано ще трябва да усвоят всички тънкости на дипломацията.

Дева

Малките Деви, родени през 2019 г., са мечтата на всеки родител. Те са послушни, изпълнителни и любезни. Най-важното, което трябва да запомните, е, че това все пак е дете и трябва непрекъснато да му напомняте за детските радости и забавления.

Везни

Везни са много миролюбиви и спокойни деца, най-важното е да им създадете подходяща среда. И запомнете: никакви спорове и изясняване на отношенията!

Скорпион

С малкия Скорпион никога не е скучно. Той обича да измисля нещо, да мечтае, да си намира различни занимания и интересни игри дори в най-обикновените неща.

Стрелец

Децата Стрелци са невероятно активни и неспокойни. Те са надарени с неизчерпаема енергия, затова и родителите им трябва непрекъснато да ги занимават с активни игри и други подобни дейности, за да не отиде тази енергия на вятъра.  

Откритие: В този месец се раждат най-интелигентните деца!

Козирог

Тези хлапета са изключително любознателни. Те се интересуват от абсолютно всичко, което се случва около тях, задават страшно много въпроси и винаги се стремят да подражават на родителите си.

Водолей

Децата, родени под знака на Водолей, са много интелигентни, любознателни и общителни. Те много обичат животните и веднага щом проходят, ще се нуждаят от четирикрак приятел.

Риби

Малките Риби имат променлив характер и настроение. Такива деца са много чувствителни и уязвими, но много мили и отзивчиви и предизвикват умиление у околните. /jenata.blitz.bg

 

 

Коментирай