logo

Лекарите й казаха, че чака тризнаци, но истината се оказа повече от шокираща СНИМКИ

Лекарите й казаха, че чака тризнаци, но истината се оказа повече от шокираща СНИМКИ

От третия месец до деня на изписването бях под наблюдение в болницата. Вкъщи съм прекарала около две седмици, признава многодетната майка

Необичайната история на тази майка на петзнаци от Русия взриви мрежата. Анастасия твърди, че е разбрала за петото си бебе, едва след като го е родила. 

Да износи и роди цели пет бебета изобщо не било лесна работа за младата жена. 

Анастасия и мъжът й живеели заедно от 3 години, преди да се решат на потомство. Двамата преминали много различни прегледи и едва след 2 години Анастасия разбрала, че е бременна.

Невероятната история на тези близначки шокира целия свят преди 8 г., а днес... СНИМКИ

Щастието й обаче не продължило дълго, защото бременността й замръзнала. Оказало се, че младата жена има твърде "гъста кръв" и затова периодът по износване на бебето изисквал специална подкрепа. 

Поради тази причина Анастасия прекарала почти цялата си следваща бременност в болницата.

"От третия месеца до деня на изписването бях под наблюдение в болницата. Вкъщи съм прекарала около две седмици.

Медицинско чудо: Жената роди близнаци с интервал от 10 години

На 6-ата седмица направихме първия ултразвук. Лекарят каза, че чакам тризнаци, но сърдечният ритъм на единия плод е много слаб и може да спре. Ние, разбира се, вярвахме в най-доброто", разказва Анастасия.

В 14-ата седмици бъдещата майка се подложила на нов преглед с видеозон. Тогава лекарите я предупредили, че бебетата не са три, а четири.

"Тогава ни казаха, че ще имаме 4 момчета! И след това в болницата започнаха да ме нарича футболен отбор. Ако трябва да съм честна, бях разстроена, че няма да имам момичета и че никога няма да се науча да плета плитки.

А след това ми направиха още един видеозон и лекарят каза: "Виж, ето я твоята дъщеря, лежи под сърцето ти, а под нея има три момчета". Сълзите ми бликнаха от щастие", спомня си многодетната майка. 

След много консултации лекарите решили да извадят бебетата в 31-ата седмица. 

Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота й СНИМКИ

"Главният лекар ме накара да обещая, че ще остана в болницата до деня "X". А аз като войник казах: "Да, слушам!". И се заклатушках по коридора, за да изпълня обещанието си.

Последната седмица беше много трудна. На практика не ядях нищо, вече не можех, нямаше място за храната. Киселините просто ме изгаряха отвътре. На практика не можех да ходя.

Коремът ми се тресеше, някой се движеше денонощно, вече беше много трудно. И с всеки изминал ден исках да раждам по-рано".

Анастасия очаквала деня "Х" като празник. Искала само едно - бременността най-сетне да свърши. 

Във въпросния ден се събудила рано, нещата й били събрани и в 9 часа тръгнала да ражда. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

"Тръгнах на среща със щастието, на среща с нашите деца. В този ден сияех от щастие, чувствах, че съм победител.

След това отплувах към страната на мечтите, помня само някакви откъси, гласове, шум. Чувам глас: "Настя, ела на себе си! Длъжна си да живееш! Чакат те пет деца!". 

"Как пет, нали бяха четири?", попитах с изненада аз. Ето така разбрах, че ще имаме четири момчета и едно момиченце", разказва тя. 

Раждането не преминало много гладко. Младата жена получила силен кръвоизлив, матката не се свивала и се наложила втора операция. За щастие, всичко завършило по най-добрия начин. 

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

"Как се справяте, трудно ли ви е?" - това са въпросите, които познатите на многодетното семейство не спират да задават. Хората ги съжаляват и не се срамуват да им предложат финансова помощ.

"През първата година бяхме като роботи, беше нереално трудно, просто не ни достигаха ръце... Сега, разбира се, също не е лесно.

Но сега почти всяка минута получаваме награда за работата си, защото децата са в най-хубавата си възраст. Целуват ни, прегръщат ни, смеят си... Затова не трябва да ни съжалявате, това изобщо не ни харесва", казва Анастасия.  

"Има ситуации, когато ти се иска да избягаш", признава блогърката. 

Жена роди близнаци, бащата видя второто бебе и ги напусна веднага

Особено когато и петте деца едновременно започнат да крещят и плачат.

"Разбира се, психически е много трудно, когато всички едновременно започнат да крещят и капризничат. В тези моменти ти се иска да зарежеш всичко. Но това, разбира се, е моментна слабост. След това бързо се взимаш в ръце и продължаваш", разказва Анастасия. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай