logo

Линдзи влезе да ражда, а в залата я чакаше огромна изненада СНИМКИ

Линдзи влезе да ражда, а в залата я чакаше огромна изненада СНИМКИ

33-годишната американка се чувствала добре и не се притеснявала. Докато не започнало раждането

33-годишната Линдзи Алтис от американския щат Уисконсин разбра, че е бременна с близнаци 2 минути, след като роди първото си бебе. Случилото се било истинска изненада не само за акушерките, но и за младата майка.

Линдзи и мъжът й Уесли били в трепетно очакване на второто си бебе. Както много съвременни родители, те избрали естествения подход и решили да не се месят на природата.

Линдзи си направила само един преглед с видеозон. През останалото време сама измервала килограмите си и височината на маточното дъно, за да се убеди, че бебето расте и се развива нормално.

Жена роди близнаци, бащата видя второто бебе и ги напусна веднага

Тя се чувствала добре и не се притеснявала. Докато не започнало раждането.

„Когато Ада се роди толкова малка, веднага заподозрях нещо нередно, защото бях качила почти двойно в сравнение с предишната си бременност. Затова и не разбирах как може да е толкова дребна”, спомня си Линдзи.

След раждането на първото бебе тя почувствала, че контракциите отново започват. Акушерката решила, че това е само плацента. Все пак по време на раждането на апарата се чувало само едно сърцебиене. Но всички ги чакала огромна изненада.

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Буквално след 2 минути на бял свят се появило още едно момиченце. „Всички започнаха да говорят. Мъжът ми беше в шок, сестра ми снимаше, а аз сигурно съм поставила световен рекорд по изричане на фразата „О, Боже!” за 10 минути”, разказва щастливата майка.

Единственото нещо, за което Линдзи съжалява е, че няма снимка на лицето на мъжа си, когато вижда как второто бебе излиза.

Грешките с ултразвук по време на многоплодна бременност са по-чести, отколкото можем да си представим. Ако един от близнаците се скрие зад другия по време на прегледа, никой няма да предположи, че носите повече от едно дете.

Близнаците, които споделят един околоплоден мехур, могат да бъдат толкова близо един до друг, че второто дете погрешно да се смята за сянка на първото.

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

А сърцето? Да, можете децата в корема на майката могат да бъдат преброени по сърдечния пулс, но ако ултразвукът е направен на ранен етап, тоест до 8-ата седмица, той ще потвърди единствено бременността, но не и броя на децата.

На по-късен етап сърдечната дейност също не е показател. Случва се сърцата на бебетата да бият в синхрон или пулсът на майката да пречи на правилно им отчитане. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!