logo

Майка откри нещо притеснително по тялото на 5-г. си дъщеря и животът й се превърна в ад СНИМКИ

Майка откри нещо притеснително по тялото на 5-г. си дъщеря и животът й се превърна в ад СНИМКИ

Малката Майра от Чили е най-малкият пациент, диагностициран с рак на гърдата

5-годишно момиченце от Чили е диагностицирано с рядка форма на рак на гърдата. Историята на най-младия пациент в света, получил такава диагноза, разказа The Mirror.

Днес Маура вече е на 7 години и от две години живее със смъртоносната болест. Майка й Патриция открива образуванието, когато дъщеря й е само на 5 години. След преглед лекарите стигнали до заключението, че става въпрос за злокачествен тумор.

Майка откри кръв по памперса на 9-м. си дъщеря, диагнозата я смрази СНИМКИ

"Докато я подсушавах след баня и й слагах лосион, забелязах малка бучка под зърното й. Лекарят ми каза, че това не е нормално и че ще расте, ако стои дълго време, но никога не ми е казвал, че ще се стигне дотук", споделя родителката.

На Маура е направена операция по пълно отстраняване на гърдата, за да се предотврати разпространението на рака по другите органи.  

Жената казва, че дъщеря й все още не е наясно с опасностите на болестта си. "По време на едно от посещенията при онколога тя каза, че не иска да бъде плешива. Тя все още не разбира, че няма гърди", казва жената.

Майка изпя песен на умиращия си син, последвалото шокира и лекарите СНИМКИ

Патриция не крие притесненията си, че когато порасне, детето й ще се сблъска с психологически проблеми.

Сега цялото семейството на малка пациентка очаква с притаен дъх резултатите от следващото изследване, което ще покаже дали има метастази.

Ако диагнозата на момичето не се подобри, семейството ще посети специалисти в Барселона, които имат опит в лечението на млади пациенти с рак. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

???

??? 22.07.2023 15:55

Всички изкуствени храни водят до това !