logo

Майка показа как лесно и без препарати ще избавите детето от въшките и гнидите ВИДЕО

Майка показа как лесно и без препарати ще избавите детето от въшките и гнидите ВИДЕО

Видеото на австралийката се превърна в истински вирус и успя да събере над 186,4 хиляди гледания

Експертка по борба с въшките от Австралия показа ефективен начин как да отървете детето си от паразитите. На полезното видео, публикувано в профила й в TikTok, внимание обърнаха журналистите от The Sun.

В клипчето блогърката Шери показва главата на дъщеря си. Косата й е пълна с гниди и въшки, а скалпът, шията и ушите на момичето са покрити с възпаления и язвички.

По думите на австралийката, неприятните зачервявания са причинени от лосиона за въшки, с който е третирала главата на детето. 

Жената обяснява, че не е необходимо да се прибягва до използването на специални шампоани и препарати без надзора на специалист, тъй като те могат да предизвикат алергична реакция.

Майка бие тревога: Видите ли такава линия, веднага идете на лекар, преди да е станало най-страшното СНИМКА

"Най-ефективният начин да махнете въшките със специален гребен с фини зъби", обяснява Шери.  

Тя показва, че след като се е отказала от лосиона срещу въшки, скалпът на дъщеря й се е възстановил, а ресането е помогнало да я избави напълно от паразитите. 

@nitpickerperth

When people ask why I don’t use any lice lotions I recall cases like these. Why risk your family reacting like this. ##justH20 ##nitcomb ##lice ##nits ##ow

Circus - Britney Spears

Видеото на австралийката се превърна в истински вирус и успя да събере над 186,4 хиляди гледания. А интернет потребителите не спират да й благодарят за съвета. 

Майка изпробва хитър трик от мрежата върху 2-г. си момиченце и ето какво се случи ВИДЕО

"Благодаря ви, че споделихте това. Много хора смятат, че това е срамно, но проблемите с въшките се срещат доста често, особено при децата", "Наскоро имах въшки и беше ужасно", "Благодаря ви за предупреждението!", "Това се случва, когато споделяш с хората гребена или кърпата си",  пишат те. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай