logo

Майка забременя едновременно с дъщеря си, а 2 години по-късно...

Майка забременя едновременно с дъщеря си, а 2 години по-късно...

За мен чувството е, че току-що съм се сдобила с две допълнителни деца, така че го харесвам, признава тя

Да разбереш, че чакаш бебе, след като си мислила, че безсънните нощи и мръсни памперси са зад гърба ти, сигурно е голям шок. Но да откриеш, че си бременна с дъщеря си, е наистина невероятно.  

А Джеми Ръш, майка на седем деца от американския щат Калифорния, изпитала това чувство не веднъж, а цели два пъти, с две от дъщерите си, съобщава Newsweek.

Преди няколко години голямата й щерка й съобщила, че очаква бебе. Бъдещата баба много се зарадвала от новината, но съвсем скоро разбрала, че самата тя също е бременна. Вместо да грее от щастие обаче, американката се засрамила и упорито започнала да крие положението си.

Безплодна жена получи щедър подарък от сестра си и животът й се преобърна на 180 градуса

Скоро обаче близките й узнали всичко заради повишеното й слюноотделяне - една от проявите на хормонални промени в тялото по време на бременност. А няколко месеца след раждането на внука си и Джеми станала майка. 

"Всичко мина много добре... Но две години по-късно всичко се повтори отново с втората ми дъщеря!", казва американката.

Този път първа забременяла тя, а месец по-късно втората й дъщеря разбрала, че също ще става майка. Ръш я завела на гинеколог, за да потвърди бременността й, а същия ден близките й забелязали, че тя отново има обилно слюноотделяне.

Бременна с близнаци смая лекарите, такова чудо не се вижда всеки ден ВИДЕО

"Така разбраха, че съм бременна отново. Сега с дъщеря ми си записваме час в болницата, имаме един и същ акушер-гинеколог и лекар", споделя 44-годишната американка. 

Ръш казва, че при втората бременност се е почувствала по-зле, защото й се струвало, че всички ще я обсъждат и ще й се подиграват. В същото време обаче била много развълнувана и щастлива.

Американката не крие, че случилото се я е сближило изключително много с дъщерите й. 

Това е идеалната възраст за раждане

"Децата ни винаги са заедно. Връзката им е общо взето като на братя и сестри, така се възприемат.

За мен чувството е, че току-що съм се сдобила с две допълнителни деца, така че го харесвам. Не гледам на тях по различен начин. Знам, че това са моите внуци, но те също ме наричат ​​мама! Наричат ​​майка си мама и мен наричат ​​мама", казва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай