Невиждано: Целият свят е шокиран от това гнусно нещо, което направи тази  бременна жена!

Невиждано: Целият свят е шокиран от това гнусно нещо, което направи тази бременна жена!

По света се случват много странни истории и ви оставят понякога в почуда. Например, всички знаем, че появата на дете е истинско чудо, а много хора остават само с тази мечта да си имат свое. Все още обаче има голям брой хора, които имат предпочитания за пола на детето си – дали то ще е момче или момиче, а това от своя страна в някои случаи води до истинска лична трагедия.

От jenata.blitz.bg ви разказахме за трогателната история на една индийка, която никога през живота си не е правила секс, но вече роди първото си бебе. Споделихме ви и за инициативата на няколко майки, които са решили да снимат порнофилм за децата си.

Сега ще ви разкажем една покъртителна история за една дама, която научи, че е бременна, а след това последва нещо шокиращо. Приятелят й се обърна към потребителите в интернет за помощ, защото вече се чувства безсилен и е в безизходица.

Майка на малко момченце взриви мрежата с ВИДЕО, в което показва какво прави цял ден, докато мъжът й мисли, че си почива

Когато двамата се запознали и по времето, в което излизали, приятелката му често споделяла, че иска да има момиченце и даже се шегувала, като казва, че, ако е бременна с момче, директно ще направи аборт. Дори и след сватбата им мъжът не придавал особено внимание на думите на половинката си, мислейки, че когато часът настъпи, жената със сигурност ще промени отношението си.

Е, времето дойде – приятелката му забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколога, за да се направи ултразвук и се оказало, че детето им ще е момче. Когато чула новината обаче, младата дама избухнала гневно и се разкрещяла, че не иска да гледа такова изчадие.

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

„Тогава осъзнах, че всичките ни разговори през годините за това не са били шега. Надявах се, че всичко е от хормоните, но нещата не се нормализираха и на следващия ден“, признава Реддитор.

Естествено, напрежението в семейството започнало да расте, а младият мъж продължил да намира поведението на съпругата си за странно. Момичето не желало да говори за деца и всеки път, щом подемал темата, че ще си имат момченце, приятелката му просто започвала да плаче. Понякога дори си позволявала да го обижда и пъти от дома им.

Млада майка на две деца взриви мрежата с рисунките си! Със сигурност и ти ще се разпознаеш в някоя от тях

Много хора в интернет се обединиха в подкрепа на мъжа. Доста потребите на социалните мрежи изказаха различни хипотези за поведението на приятелката му. Според хората това да имаш бебе е истинска благословия и е грях да се разстроиш, защото не е от пола, който ти се иска.

Двама души решиха да дадат съвети на мъжът, който се чувства в безизходица.

Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар! (СНИМКИ)

Една анонимна дама изказва мнението, че приятелката на Реддитор минава през пренателна депресия. Тя го съветва постоянно да помага на жена си и да я подкрепя максимално. Според нея проблемът е в това, че тя се чувства стресирана, защото осъзнава, че губи контрол над тялото си и с нея може да се случват неща, които наистина няма как да контролира. Тя е на мнението, че трябва да направят всичко възможно да задържат детето, а след раждането, когато тя отслабне и животът й отново е в ритъм, психическото й състояние ще се нормализира.

Млада фотографка показа колко различни са татковците с малки деца. Но те все пак имат нещо общо и то ще ви трогне до сълзи! (СНИМКИ)

Друг потребител в мрежата споделя, че е минал през подобна ситуация и най-добрият вариант е съпрузите да говорят един с друг.

„Тя просто си мисли, че отглеждането на момче е много трудно, докато момичетата са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е така, децата са си деца, без значение от пола“, споделя Реддитор.

А за вас полът на бебето би има имал такова огромно значение?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дрън,дрън

Дрън,дрън 17.03.2019 23:55

Просто е една психопатка !

dimitrichkakolevadimitrova@abv.bg

[email protected] 20.12.2023 10:09

Антистатия.

Кики

Кики 21.12.2023 8:42

От къде ги измисляти тези тъпи статии, а и с този робот що за простотия!

Хм....

Хм.... 21.12.2023 16:19

И кое беше гнусното, че не разбрах?....