logo

Падна голяма мистерия за децата на Кейт Мидълтън и принц Хари СНИМКИ

Падна голяма мистерия за децата на Кейт Мидълтън и принц Хари СНИМКИ

Оказа се, че херцозите на Кеймбридж имат собствено виждане за това какво трябва да се случи с наследниците им

Преди време падна голяма тайна, свързана с Кейт Мидълтън и децата й, а от jenata.blitz.bg ви разкрихме каква е тя. Нетдавна съпругата на британския принц Уилям сама издаде пикантерии, свързани с наследниците й.

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед, свързана с трите й деца (СНИМКИ)

Напоследък децата на 37-годишната Кейт Мидълтън и принц Уилям се включват доста активно в живота на кралското семейство. 

Преди дни четиригодишната принцеса Шарлот, шестгодишният принц Джордж и едногодишният принц Луи присъстваха на коледна вечеря с родителите си в Бъкингамския дворец. 

Принц Уилям с шокиращи новини за принцеса Шарлот и принц Джордж СНИМКИ

Според слуховете старшите наследници на херцога и херцогинята на Кеймбридж тази година за първи път ще се появят на публично място по Коледа в Сандрингам. 

С оглед на всичко това техните родители избраха собствена стратегия за възпитание на бъдещите наследници на традициите на британското кралско семейство.

Представители на херцога и херцогинята на Кеймбридж потвърждават, че Кейт и Уилям се готвят с времето да станат крал и кралица на Великобритания и подготвят децата си за това, но в същото време внимателно удължават нормалното им детство. 

През есента кралското семейство, което се готви на седне на трона на Великобритания, бяха видени с децата си на футболен мач с любимия отбор на принца.

Те знаят, че се приближават до трона, но се опитват да направят детството на наследниците си възможно най-обикновено и нормално. Родителството е най-важното дело за Кейт и Уилям. 

По време на скорошно телевизионно предаване принцът описа как обсъжда бездомниците с по-големите си деца, тъй като принц Джордж и принцеса Шарлот забелязват бездомни хора на улицата и задават въпроси.

„Винаги им обяснявам, когато видим човек да спи на улицата. Чудят се защо той не може да се върне у дома“, каза принцът, който покровителства един от центровете за грижи за бездомните във Великобритания. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай