logo

Родители просто искаха още едно дете, но видяното на видеозона ги остави без думи СНИМКИ

Родители просто искаха още едно дете, но видяното на видеозона ги остави без думи СНИМКИ

Беше много страшно! Просто не знаехме какво да правим и какво да мислим, споделя 35-годишната Кортни

35-годишните Кортни и Ерик Уолдроп вече имали трима сина, но решили, че искат още едно дете. Изненадата им обаче била повече от огромна, когато разбрали, че вместо едно, ще имат цели шест бебета.

Ерик и Кортни Уолдроп започват да се срещат още в 8 клас, а веднага след като завършват училище, през 2004 г., решават да се оженят. През 2008 г. се ражда първото им дете - момче на име Сейлър.

Когато двойката решава, че иска още едно дете, започват трудностите. Кортни прави няколко спонтанни аборта. "Беше ужасно, защото забременявах лесно, но не можех да износя бебето", споделя 35-годишната американка. 

Тъй като голямата мечта на Кортни била да има голямо семейство, двамата със съпруга й потърсили помощ от специалисти по репродуктивна медицина. Благодарение на усилията им те се сдобили с близнаци. 

57-годишна роди близнаци, а 16 години по-късно... СНИМКИ

Няколко години по-късно двамата отново опитали да станат родители по естествен път, но Кортни отново загубила бебето. На всичкото отгоре се появили и проблеми със зачеването. Ето защо съпрузите отново били принудени да потърсят специализирана помощ. 

Лекуващият лекар на Кортни й предписал медикамент за повишаване на фертилността. Американката забременяла, а при ултразвуковото изследване в матката й открили цели 6 ембриона.

"Бях уплашен до смърт, първата ми мисъл беше как ще износя и родя 6 деца, така че и аз, и те да останат живи! Беше много страшно! Просто не знаехме какво да правим и какво да мислим", казва Кортни.

А мъжът й започва да се смее, спомняйки си този ден: "Без малко да припадна", споделя Ерик. 

След изненадващия резултат лекарите предложили на двойката селективна репродукция - намаляване на броя на плодовете в утробата, за да се увеличат шансовете за оцеляване на останалите. Но Уолдроп  категорично отхвърлили офертата.

Мила СНИМКА промени живота на семейство с шестзнаци, а 6 години по-късно...

Въпреки това по-късно двамата признават, че през цялото време били изключително притеснени дали Кортни ще бъде достатъчно здрава, за да износи толкова много бебета. Страхували се и дали ще имат достатъчно пари, за да се грижат за толкова много деца. Но скоро двамата се примирили със съдбата си. 

"Когато видяхме на видеозона как бият шестте сърца, всичко се промени. Доверихме се на Бог и разбрахме, че той ни изпраща това изпитание", разказва Ерик.

Когато влязла в 25-ата седмица от бременността, Кортни била приета в болница. От този момент тя трябвало да лежи по цял ден. Така издържала до 30-ата седмица, когато водите й изтекли и започнали контракциите. 

Лекарите направили спешно Цезарово сечение и на бял свят се появили 3 момичета и 3 момчета. 

По време на операцията майката загубила много кръв и се наложило кръвопреливане. Въпреки това тя се възстановила бързо. Недоносените бебета останали под лекарско наблюдение около два месеца и след това всички се прибрали у дома. 

Раждането на шестзнаците променило изцяло живота на Кортни и Ерик Уолдроп. "Животът ни се превърна в безумна забава", признава със смях Кортни. 

Медицинско чудо: Жената роди близнаци с интервал от 10 години

Многодетните родители споделят, че за да могат всички деца да са сити, почти целият ден преминава в хранене. Същото важало и за хигиената и обличането на децата.

Според Кортни, в първите дни са използвали около 70 памперса дневно и са сменяли дрехите на бебетата с четири ръце.

Още по-трудно станало, когато шестзнаците започнали да пълзят и ходят.

Говорейки за 9-месечните бебета, Ерик се шегува: "Понякога мислим, че откачаме. Да гледаш всички е просто нереалистично".

През 1997 г. Боби стана майка на седемзнаци! 23 години по-късно... СНИМКИ

Изтървайки от поглед за секунди едно от децата, по-късно го намирали или в кална локва на двора, или в някое чекмедже, дори и в пералнята. 

"За къде съм без такива помощници", обича да се шегува Кортни в блога си. 

За да може всички бебета да се разхождат едновременно, семейството си купило специална количка. А когато излизала навън с колело, американката подреждала шестзнаците в специално вагонче. 

Семейство Уолдроп признава, че отглеждането на толкова много деца отнема много време и усилия. Въпреки това нещата им се получават.

"Не казвам, че е лесно, просто трябва да се адаптирате", казва Кортни.

Мери е майка на първите петзнаци в САЩ, но малко след като ражда се случва нещо шокиращо (СНИМКА)

Най-голямата изненада за семейството била, че "на четири месеца бебетата започнаха да спят през цялата нощ". Този неочакван бонус бил истинско спасение за тях. "Добрият Господ знаеше, че трябва да ни даде добър сън, иначе просто нямаше да оцелеем", шегува се многодетната майка. 

"Не сме само с шест бебета. Имаме и три по-големи момчета, така че постоянно сме в движение", смее се Кортни.

С мъжа й се опитват да обръщат достатъчно внимание и на по-големите си деца. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

"Момчетата продължават да правят нещата, с които са се занимавали и преди, спортуват, а Ерик ги тренира", добавя американката. 

Въпреки трудностите, Кортни твърди, че "отношенията в семейството са по-силни от всякога". И приписва големи заслуги в това на съпруга си, който се грижи за изхранването на всички. 

"Имаме девет деца, а съпругът ми е моята подкрепа. Той е този, който ми помага да се справя с всички трудности", отбелязва Кортни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

КОЗИ РОГ

КОЗИ РОГ 18.11.2020 16:39

Да са живи и здрави!!! Това е истинското богатство.... БОГ ДА Е С ВАС!!!!!

magiml

magiml 03.04.2021 17:50

Браво! Красиви деца! Бог да ги пази!