logo

Мила СНИМКА промени живота на семейство с шестзнаци, а 6 години по-късно...

Мила СНИМКА промени живота на семейство с шестзнаци, а 6 години по-късно...

Миа трябвало да се откаже от работата си, за да може да се грижи за децата

За много родители е доста трудно да отгледат две бебета наведнъж, защото се налага да полагат двойно повече внимание и грижи. А да бъдеш добър родител на близнаци или тризнаци си е буквално истински подвиг!

Само си представете какво са преживели Миа и Розоно Макгий, когато научили, че ще имат шест бебета едновременно.

Още в училище Миа и Розоно осъзнали, че имат много общо между себе си и искат да бъдат завинаги заедно. Те се разбирали отлично, а трудностите, през които преминават като деца, ги сплотяват още повече. 

Алексис роди 10 момчета! Това, което чу при 11-ата си бременност, я шокира СНИМКИ

А когато станали семейство, започнали да мечтаят за свое дете.

10 години Миа и Розоно опитвали да се сдобият с рожба, но всичко завършвало с неуспех. Те преминали труден курс на лечение и един ден жената разбрала, че е бременна. А на прегледа с видеозон станало ясно, че ще имат цели шест бебета! 

Преди 10 години Натали роди 8 деца, не е за вярване как изглежда сега

Щастието им не можело да се опише с думи. Въпреки това обаче те и идея си нямали как ще успеят да се справят финансово с шестте си деца. Миа трябвало да се откаже от работата си, за да може да се грижи за децата. 

Една сладка семейна снимка обаче успява да промени живота им. Щастливото многодетно семейство споделя един трогателен кадър, който докосва сърцата на безброй интернет потребители. 

Фотосът, на който шестте бебета лежат върху гърба на уморения си татко, се превърна в истински хит в мрежата. Розоно-младши, Илий, Оливия, Мадисън, Иоси и Исак моментално печелят сърцата на милиони по цял свят. 

Многодетното семейство получава показа за участие в известното шоу на Опра, откъдето си тръгва с щедър подарък - 250 000 долара. 

А благодарение на щедрите сърца на непознатите, шестзнаците се сдобиват с всичко - памперси, бебешки дрешки и неща от първа необходимост.

Многодетните родители дори си правят свое шоу, в което показват на всички колко добре се справят в отглеждането на наследниците си. Благодарение на това съвсем скоро успяват да се сдобият и с по-голям дом. 

Жена роди на 67! Не е за вярване как изглеждат тя и детето й 14 години по-късно

Шест години по-късно Миа и Розоно решават да пресъздадат същата мила снимка, която ги прави световноизвестни.

Децата вече са пораснали и малко трудно се събират на гърба на татко. 

Но за сметка на това вече могат да им помагат в домакинските задължения. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай