logo

Роуз отиде на видеозон през 4-ия месец на бременността и лекарите се шокираха

Роуз отиде на видеозон през 4-ия месец на бременността и лекарите се шокираха

Цел свят е слисан от историята на британката и дори CNN прави специално предаване за нея

Историята на Роуз Джонс е меко казано уникална и няма да преувеличим, ако кажем, че случаят на британката е 10 в световен мащаб. 

Бременна майка на близнаци отиде на видеозон и загуби ума и дума

Роуз забременяла, а това било най-голямото щастие за нея, защото повече от година вече правела опити с половинката си. След дни обаче разбрала нещо, което промени целия й живот завинаги. 

Британката и съпругът й отиват на пореден преглед в хода на бременността в четвъртия месец, по-конкретно на 12-тата седмица, когато лекарите констатиран нещо шокиращо. Двамата не вярват, но това преобръща всичко за тях. Дори от CNN предават за случаите.

Жена забременя с близнаци, а на третия ултразвук изпадна в шок от видяното ВИДЕО

За семейната двойка и света на науката двойната бременност беше огромна изненада. Роуз и нейният лекар казват, че на първия и втория ултразвук, който жената прави през 7-ма и 10-а седмица тя е носела едно бебе. Двамата преживели истински шок на 12-тата седмица, когато се оказало, че Роуза вече има две деца. 

Отначало никой не можел да повярва какво се е случило. Как така жената забременява с второ дете през четвъртия месец на бременността. Та има само две седмици между ултразвуците. Двойната бременност на този етап е неизследван феномен. 

Кортни ражда почти всяка година, а децата й... СНИМКИ

Това явление се нарича суперплодие, а децата не са близнаци. Те са в две различни яйцеклетки, които са били оплодени по едно времето на един и същ цикъл с разлика във времето. Общо в света са регистрирани не повече от 10 такива случая. 

Родителите не са на себе си от щастие и бременностите на Роуз протекли нормално. Бебетата са доносени, но и много мънички. Първото дете е момче, казва се Ной и е по-малко от 2 килограма. Второто е момиче - Розали, с тегло 1,2 кг. Благодарение на лекарите децата укрепнаха и бяха изписани у дома здрави. 

Родителите твърдят, че децата са приятелско настроени, общуват помежду си. Това е поредно доказателство колко необятно е женското тяло. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай