logo

Сали разбра, че е бременна, а минути по-късно... СНИМКИ

Сали разбра, че е бременна, а минути по-късно... СНИМКИ

Младата жена изобщо не подозирала, че ще става майка до момента, в който започнала да ражда

Британка 9 месеца не забеляза, че е бременна и накрая роди на паркинг близо до болницата, пише Metro.

23-годишната Сали Смит работела в нощен клуб. Младата жена изобщо не подозирала, че ще става майка. Цикълът й си идвал редовно и не качила излишни килограми. 

"Нямах представа, че съм бременна! Дори ми се струва, че точно тогава отслабнах", казва тя. 

По време на седмия-осмия месец от бременността Сали започнала да страда от болки в гърба, но ги свързала с умората от тежката работа. Все пак й се налагало непрекъснато да бута количка с тежки неща, като бъчви с алкохол например.

Безплодна жена се прибра след купон с много водка, влезе в банята и започна да крещи от ужас

Тя не придавала значение и на гаденето, което се появявало, когато пиела алкохол, въпреки че колегите й не спирали да й подмятат, че сигурно е бременна.

Сали в петия месец от бременността 

Седмица преди раждането бъдещата майка започнала да изпитва затруднения при ходенето, но и това не я обезпокоило кой знае колко много. 

В деня на раждането младата жена се прибрала у дома след тежка смяна и си легнала да спи. Около 10 часа сутринта обаче се събудила от силни болки в корема и по съвет на сестра си отишла да си вземе вана.

Когато обаче влязла в банята, водите й изтекли. Сестра й незабавно се обадила на бърза помощ. 

Британи започна да ражда и остана в шок от чутото ВИДЕО

"Лекарката влезе вкъщи, аз лежах на пода и тя каза: Добре, виждаме глава, определено ще имате бебе"", споделя британката.

Бебето обаче не дочакало пристигането в болницата. Така на паркинг близо до здравното заведение Сали станала майка на момченце с тегло 3,11 кг.  

Тя не крие, че раждането за нея е било "най-сюрреалистичното нещо в живота й", а синът й Гейб, който сега е на една годинка - "най-прекрасното нещо, което някога й се е случвало". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай