logo

Тези имена ще са хит при бебетата, родени през 2020 година

Тези имена ще са хит при бебетата, родени през 2020 година

Експерти направиха прогноза на база на миналогодишни статистики кои ще са най-популярните названия

Мода или традиции? Питали ли сте се кое ще доминира при бебешките имена през 2020 година. 

Е, от jenata.blitz.bg решихме да повдигнем малко завесата и да разкрием кои ще са най-популярните бебешки имена през 2020 година. 

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Затова от jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Напоследък без да отричаме е все по-модерно дечицата да носят странни имена, а традиционните названия като Мария и Иван са заместени от Агуая (рожбата на рапъра Венци Венц и половинката му Мелани Ширкова), Амая (бебето на Наум Шопов и любимата му Теа) и т.н.

Експерти направиха прогноза на база на миналогодишни статистики кои ще са най-популярните бебешки имена през тази година. Е, нека да проверим.

Имена за момчета

Александър от много години е в челните позиции на имената за новородени момчета. Димитър също е сред най-често даваните названия от родителите на синовете им. 

Сред челните места през 2020 година се очаква да се появи и името Даниел. Все по-популярни ще стават и названия, вдъхновени от библията или историята на България - Петър, Симеон, Борис и Калоян.

Ето какви ще са децата, родени през 2020, според нумерологията

Имена за момичета

Може и да не ви се вярва, но името София става все по-популярно не само в България, но и в цял свят. То означава "мъдрост".

Тенденцията при малките красавици е към имена, които звучат хубаво - Полина, Анна и Мария. Сред най-често даваните названия на момиченцата ще бъде и набиращото популярност през последните години име Никол./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Аврора

Аврора 28.01.2020 14:13

Александър, Симеон, Калоян, както и София, са много хубави имена за деца и възрастни! Но Агуая, Амая и Никол не са! И с нищо не напомнят, че става въпрос за българчета ...