logo

Ето какви ще са децата, родени през 2020, според нумерологията

Ето какви ще са децата, родени през 2020, според нумерологията

Цифрите обясняват всичко

Всеки поне веднъж е търсил тълкувание на името си или е опитвал да дешифрова съня си. По тези теми има написани хиляди книги.

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)

А какво ще кажете за датите? Трябва ли да се подбират специални дати за важни събития или това са пълни глупости? С изучаването на тази тема се занимават нумеролозите.

Нумеролагията е система от езотерични вярвания за мистичните връзки между числата, физическите обети, процесите в живота на хората и съзнанието им и как тези неща си влияят.

Джанет и съпругът й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което преобърна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)

По този начин, използвайки нумерологията, може да дешифрирате не само целите и бъдещето на даден човек, но и да видите кога е най-добре той да сключи брак, да започне бизнес или дори да изчислите съвместимостта му с човека, когото обича.

2020 година е много значима от гледна точка на нумерологията. Децата, родени през нея, ще са белязани от Вселената и ще получат благословия от него. Късметът ще ги съпътства през целия живот и съдбата винаги ще е на тяхна страна.

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Числото 20 в нумерологията носи енергиите на Благовещение и благословение. Комбинацията на 2 и 0 носи енергията на Съдбата и опората на звездите.

2 е числото на хармонията и баланса във Вселената, балансът между доброто и злото.

0 е числото на божественото присъствие, на самоопознаването и познанието на света, развитието на духовността на индивида и интуицията му.

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно...

Хората, родени с 20 в датата на раждане, без значение дали е година или ден, ще бъдат дарени с мистични способности. Те ще имат много силна интуиция – ще имат идеи как да се измъкнат от всяка беда. Често ще имат чувство за дежавю.

С лекота ще виждат както своите, така и чуждите проблеми и ще са чудесни приятели, защото винаги ще дават правилни съвети. С годините ще стават все по-мъдри.

Цяла Германия говори за чудото с тези близначки, родени... (СНИМКИ)

Децата, родени през 2020 година, ще развият много силна връзка със семейството си. Ще им е интересно да изучават историята на предците си и да анализират всичко в живота им, да се учат от опита и грешките им.

Повечето от родените през 2020 година ще се реализират в специалности, свързани с човешкото здраве – физическо и психическо, специалности свързани с информационните технологии, програмирането, журналистиката или изследванията.

Тези деца ще бъдат любящи и грижовни, безконфликтни и силно социално ориентирани. Важно е да запомните, че това, което вложите в детето, ще получите като благословия по-късно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай