logo

Това 8-килограмово бебе шокира всички, а 13 години по-късно... СНИМКИ

Това 8-килограмово бебе шокира всички, а 13 години по-късно... СНИМКИ

Като цяло всички деца на Татяна били малко по-големи от нормалното, но нито едно от тях не било с килограмите на Надежда

По света непрекъснато се случват много любопитни и мистериозни неща, които са трудни за обяснение. Както чудото, което стана в Алтай през септември 2007 г.

Ако обикновените бебета тежат средно около 3.5 кг., при раждането си Надя тежи цели 7.750 кг. На височина се отличава съвсем малко от другите новородени със своите 56 см.

Необичайното бебе веднага привлича вниманието на лекари и журналисти. И ако първите предполагат, че детето има затлъстяване и сърдечни проблеми, вторите смятат, че бебето ще стане истински гигант, когато порасне. 

Когато се роди, това бебе тежеше близо 6 кг. Ето как изглежда сега! СНИМКИ

8-килограмовото момиченце се ражда в едно най-обикновено руско семейство. Бащата Виктор е военен. Той е слаб и нисък мъж, който с нищо не се откроява сред тълпата.

Майката Татяна е акушерка, но в живота си е работила много малко, защото освен Надя, има още 10 деца.

Човек би предположил, че Надя е толкова голяма заради родителите си, но майка й е много ниска - едва  156 сантиметра. Факт е, че е с наднормено тегло, но обикновено това не води до подобни аномалии. 

Като цяло всички деца на Татяна са малко по-големи от нормалното, но нито едно от тях не се е родило с килограмите на Надя.

Жена роди близнаци, а лекарите и мъжът й онемяха щом видяха бебетата СНИМКИ

Отначало родителите се страхували за здравето на гигантската си рожба, но за разлика от другите деца, Надежда не наддавала, а по-скоро отслабва, докато не станала напълно нормална.

Многодетното семейство живее в тристайно държавно жилище. 

Тъй като пространството е много малко за 13 души, братята и сестрите на Надя спят по трима на един диван.

Вниманието, което привличат с раждането на Надежда, помага на Виктор и Татяна да пооправят живота си. Освен от държавата, семейството започва да получава подаръци от съпричастни граждани от цялата страна. 

Бебе със светла кожа и рижа коса се роди в семейството на тъмнокожи, а ДНК тестът показа... СНИМКИ

Малката Надя дава на родителите си истинска надежда за бъдещето. А майка й решава да не ражда повече деца и до днес Надя остава най-малката и най-обичана дъщеря.

13 години след раждането си, Надя е напълно нормална ученичка. Тя няма здравословни проблеми и е слабо и хубаво момиче.

Татко видя бебето си и загуби дар слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)

Най-големите дъщери на Виктор и Татяна отдавна са омъжени и са напуснали семейното гнездо и сега тристайният апартамент е много по-просторен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

MSClece

MSClece 08.11.2020 22:22

Продать перчатки защитные оптом с доставкой до Вашего региона. Стоимость упаковки от 610 р/100 шт., Компания Азия-Трейдинг, тел 8 (4236) 776-066