logo

Жените с тези 5 имена са винаги са богати и късметлийки

Жените с тези 5 имена са винаги са богати и късметлийки

Ако кръстите малките си момиченца така, то гарантирано ще ги орисате с много късмет и успехи

Всеки родител иска само най-доброто за детето си. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме през кой месец се раждат най-умните деца

За щастливо семейство с радостни деца от jenata.blitz.bg разкрихме и четири златни родителски правила, които е добре да спазвате, за да се радвате на хармония у дома.

Експертите обаче са категорични, че името, дадено при раждането, значително влияе върху съдбата на човек. Именно заради това сега от jenata.blitz.bg ще направим голяма услуга на всички бъдещи родители, а именно ще ви покажем кои са петте имена за момиченца, които ще ги орисат да имат щастлив и успешен живот.

Ет кои са петте женски имена, които ще предопределят щастлива съдба на малките дами:

Анна
Това са мъдри жени с рационален поглед върху живота. На съветите им трябва да се вярва, те знаят отговорите на всички въпроси и имат изключителна интуиция за неприятностите. Красотата и женствеността в тях е съчетана със солиден характер. 

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Анастасия
Идеалните деца с това име в крайна сметка се превръщат в идеални съпруги. Те са талантливи в много области, дори в това как да направят партньора си успешен във всяко едно начинание. 

7 женски имена, които привличат богатство и късмет

Елена
Тези жени могат да направят главозамайваща кариера, но в същото време никога няма да забравят своята женственост. Най-често Елена се омъжва веднъж и живее с мъжа си до края на живота си.

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

Екатерина
Страхотна умна, мъдра и грижовна – това е Екатерина, тя е жена, която внимателно пази семейството си. Тя знае как да създаде такава атмосфера в къщата си, че човек винаги иска да се върне там.

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

Мария
Собственичките на това име въплъщават истинската женственост и в същото време са много умни. Те съчетават чертите на вярна съпруга, идеална домакиня, успешна жена и невероятна майка. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай