logo

7 женски имена, които привличат богатство и късмет

7 женски имена, които привличат богатство и късмет

Енергията, която носи наименованието ни, определя съдбата ни

Енергията, която всяко от имената носи в себе си, играе важна роля за собствениците си. Някои хора, родени с „щастливо“ име са изключително активни и целенасочени и за тях и желанията им няма никакви граници. 

Освен това тези хора привличат към себе си богатство и късмет като с магическа пръчица. Оказа се, че що се касае за финанси те имат постоянен и голям късмет. От jenata.blitz.bg държим да припомним, че преди време стана ясно, че пък няколко женски имена обричат притежателките си на нещастие и големи мъки. "Титлата" на дадена представителка на нежни пол също така може да я ориса да бъде вечно бедна.

Трите най-бедни зодии са...
Ако едно име подхожда на човек и той се чувства щастлив с него, тогава неговата енергия ще бъде силна. Лесно успява да постигне целите си, живее и се радва на живота. 

Жените с тези 3 имена имат невероятен характер

Психолозите са забелязали, че онези хора, които се назовават с пълното си име, са по-успешни в живота, но тези, които са наричани със съкратен вариант, са много по-щастливи.

От jenata.blitz.bg попаднахме на информация, според която жените, които носят определени седем имена, са обречени на вечно богатство и късмет.

Трите най-бедни зодии са...

Полина
Това име има много силна енергия. Полина винаги е добре в живота и не познава финансови проблеми. Освен това всичко това се дължи на самата нея. Тя се справя добре с финансовите планове и винаги правилно разпределя бюджета си.

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Елена
Това е една много успешна жена. Тя има инстинкта на истински предприемач. Ако Елена изгражда кариерата си правилно, то тя често става ръководител или собственик на личен бизнес. Следователно финансови затруднения в живота й не възникват.

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

Ирина
От детството си Ирина знае как правилно да управлява парите. Тя винаги разпределя средствата правилно и никога не изпитва затруднения. Ирина много често застава начело на големи финансови компании и разбира по-добре икономическите проблеми от много мъже.

Какви имена носят жените, обречени да са богати и успешни

Олга
Самото име привлича парите като магнит. Олга наистина има способността да увеличи богатството си. Единственото, което си струва да се отбележи, е че не всички жени с това вярват в себе си. Ако в живота орат, без да вдигат глава, имат малко радости, тогава може да не дочакат богатството си. Трябва да са по-позитивни.

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

Оксана
Жените с това име са много умни и независими. Самите те са в състояние да се издигнат, без никаква помощ. Намерили талант в себе си те ще могат да го развият, увеличат и да го направят източник на финансовото си благополучие. Оксана е оптимист в живота. Вярата в себе си ще й позволи да успее във всяка област.

Жените с тези имена са истински красавици, пленяват всеки

Екатерина
Собствениците на това име имат свой специален чар. Жените с това име успяват в живота и имат много полезни контакти. Това обикновено им помага. Тяхната добронамереност и чар очакват мнозина. Основното в живота на тези жени е да си поставят правилните цели, тогава тя може да постигне много.

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

Светлана
Силната енергия на това име винаги дава на собственичката си финансово благополучие. Тези жени са много трудолюбиви и продължават напред към целта си, гасейки всякакви препятствия. Те лесно решават задачи и стават финансово успешни. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

факт

факт 17.02.2020 13:57

не сме в русия, в българия сме и не се интересуваме от руски круви

То бива

То бива 18.02.2020 6:27

Ама глупости. Това ако е статия? Пишете български имена.

МИРОСЛАВА

МИРОСЛАВА 18.02.2020 7:14

Пълни глупости