Каква рокля да изберем за новогодишното парти, за да приковем погледите

Каква рокля да изберем за новогодишното парти, за да приковем погледите

Всяка дама се вълнува как ще посрещне Нова година. Бързаме към магазините и пробваме десетки рокли, търсейки идеалната, с която ще посрещнем красиви новата година. Вярваме, че е важно да сме спретнати и красиви, за да ни върви по вода през 2019-а. Е, какви обаче са тенденциите и как да сме в крак с модата, за да блестим наистина силно на празника? В следващите редове ще ви разкрием.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме последния писък на модата в бельото и ви запитахме смеете ли да го облечете. Не пропуснахме да ви покажем и стилът и класата на Бриджит Макрон и хубавото й украшение, което обаче криеше огромна тайна.

Днес пък ще научите кои са четирите основни тенденции сред роклите в момента и как да се превърнете в звездата на вечерта на партито за посрещането на Нова година.

Пайети

Роклите с пайети и всякакъв блясък или брокат са последен писък на модата. Облечете ли нещо такова, гарантираме ви, че всички погледи ще са във вас. Когато се движите, вие просто ще блестите, сякаш върху вас е пръснат златен прашец. Препоръчваме ви да изберете именно рокля със златист цвят, защото това е основният нюанс на 2019-а. Ако пък не си падате по златото, то си струва да обърнете внимание на всички нюанси на жълтото: банан, кайсия, лимон или пък шампанско.

Пера

Всички сме наясно с мисълта на модната дизайнерка Миучиа Прада: „Оръжието на съблазняването е винаги едно и също – пера и красиво бельо. Модата се върти и към днешна дата думите й са все така актуални. Стилът ‘Великият Гетсби” в момента вълнува повечето известни дами. Ще сте перлата на вечерта, ако изберете рокля точно в този стил за посрещането на Новата година. Комбинацията от пера, деколте и голи рамене е страшно съблазнителна. Перата създават 3д ефект. Балансирайте такава рокля със стилна прическа и може да сте сигурна, че сте истинска кралица.

Рокля с шарки

Това е една много красива, но и доста сложна тенденция. Важно е да обърнете внимание на няколко правила, ако решите да изберете точно този стил за новогодишното парти. Първо – важно е да нямате излишни вещи, например брошка, които да претрупват визията ви. Добре е да заложите на смарагдово, винено или златно.

Гащеризон

Ако в новогодишната нощ все пак не искате да бъдете с рокля, а да заложите на крачолите, то имате опция, с която можете пак да сте класни и стилни – гащеризонът. Днес те са отново на пиадестел и са хит сред модните тенденции, както за ежедневни визии, така и за вечерни. Обърете внимание на материята му и цвета. Най-добре е той да е златен или жълт, за да сте в тон за новата година – тази на свинята./jenata.blitz.bg

Коментирай

диди

диди 16.12.2018 23:59

ако ти е омръзнало да ти викат кит, кюфте,пълничката,дебелата,свинята вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz