Мъжете полудяха по това съблазнително бельо! А вие ще се осмелите ли да го облечете? (СНИМКИ 18+)

Мъжете полудяха по това съблазнително бельо! А вие ще се осмелите ли да го облечете? (СНИМКИ 18+)

Във всяка жена трябва да има някаква загадка. Тези думи се възприемат от всеки по различен начин, но със сигурност имат нещо общо със съблазнителното женско бельо. Все пак всичко, което сме сложили под дрехите си, остава скрито за околните и е достъпно само за един специален човек. 

Истинските дами трябва да умеят не само да се обличат с вкус, но и в нужния момент да могат да се съблекат красиво. Затова и бельото е изключително важна част от гардероба и на него следва да се отделя голямо значение. 

Много жени разполагат с ред аксесоари, които използват рядко и само в специални случаи, но когато решат да си ги сложат, изглеждат удивително и изключително запомнящо се. 

Революция в дамското бельо - те имат ли нещо там?! (СНИМКИ)

Днес ще ви разкажем за един нов вид бельо, което е много провокативно и секси. Напоследък то се радва на голяма популярност, а дамите, които се осмелят да го използват, изглеждат по съвършено различен начин в очите на половинките си. Обличайки го, те покриват тялото си с невероятно красиви рисунки, които визуално променят силуета. Фигурата им става много по-стройна, а краката - още по-дълги. 

Нито един мъж не може да устои на жена с такова бельо

Става въпрос за боди гащеризона.

То придава на външния вид изисканост, нетрадиционност и сексуалност. Може да се носи както като долно бельо, така и като отделен елемент от тоалета. 

Първоначално тази "дреха" се е използвала в леката атлетика, гимнастиката и аеробиката, където е нужно да се демонстрира пластика и гъвкавост.

По-късно дизайнерите са я усъвършенствали и сега моделите са достатъчно ярки, за да удивят околните с начина, по който придават завършеност и изисканост на външния вид на всяка дама.  

Костюмът покрива гърдите по интригуващ начин, подчертавайки раменете. Нежните презрамки или дантелени ръкави изглеждат невероятно романтични върху женското тяло.

Необикновената история и уникални СНИМКИ на сутиена „Bullet”, който промени всичко

Почти всички модели са изработени от тънка и много деликатна мрежа.

Често стилистите го съчетават с поли, шорти и сукмани. Дамите с подобни бодита изглеждат не само привлекателно, но и много оригинално.  

На голяма популярност се радва и боди гащеризонът с ръкави. Такъв вариант, в зависимост от прозрачността на материята, може прекрасно да се съчетае с вечерен или офис тоалет. А защо не да се носи самостоятелно?

Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

Той е много подходящ за дами, които непрекъснато са в движение. Облечете бодито под любимия си работен тоалет и винаги можете да се съблечете ефектно в нужния момент по време на романтична вечеря например.

Само си представете колко прекрасно ще изглежда силуетът ви на светлината на свещите!

  

А вие бихте ли се осмелила да облечете нещо подобно?/jenata.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 08.12.2018 15:23

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Наблюдателен

Наблюдателен 09.12.2018 0:28

Тия снимки сте ги взели от този сексмагазин www.sextoys.bg

ЯЖ МИ ХУЯ

ЯЖ МИ ХУЯ 09.12.2018 21:27

И ЩЕ ОТСЛАБНЕШ!