logo

Мелания Тръмп го загази! Вятър повдигна роклята й и... (СНИМКИ)

Мелания Тръмп го загази! Вятър повдигна роклята й и... (СНИМКИ)

Бурното време причини сериозен дискомфорт на първата дама на САЩ

В последно време климатичните условия са срещу съпругата на президента на САЩ. Първо проливен дъжд намокри бялата ѝ рокля, изработена от дизайнерката Каролина Ерера, с която отпразнува един от най-значимите американски празници - Денят на Независимостта, който бе на 4-ти юли.

Мелания Тръмп нагорещи страстите до червено! Лъсна с доста палава рокля, която на дупето бе... (СНИМКИ)

Тогава социалната мрежа на Туитър беше заляна от публикации и коментари, които в крайна сметка единодушно шеговито обявиха стопанката на Белия дом за "Мис мокра фланелка". 

Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Още шокиращи разкрития и ретро СНИМКИ на 16-годишната Мелания Тръмп!

Потребителите не пропуснаха да отбележат колко лош избор на тоалет е направила г-жа Тръмп, понеже след бурята намокреният плат е започнал да прозира, разкривайки повече от необходимото.

Сега, дни по-късно, времето отново не е на нейна страна и пристигайки във Вашингтон от Западна Вирджиния, тя трябваше да се пребори с бурните ветрове, които я посрещнаха на летището.

Не само това. Роклето на Мелания се вдигна и за малко не се най-милото й.

49-годишната Мелания запази пълно самообладание докато слизаше по стълбите от самолета, макар виелицата да рошеше пуснатата ѝ свободно коса. 

И да е изпитвала дискомфорт от обективите, които заснемаха всяка нейна крачка надолу по стъпалата, тя изобщо не го показа.

Напротив, първата дама бе невъзмутима докато се подпираше на парапета с една ръка и придържаше края на тоалета, който виелицата се опитваше да надигне, с другата.

Силният вятър за малко да повдигне изцяло роклята на първата дама на САЩ и да се види най-милото й. за щастие Мелания реагира светкавично и предотврати това.

Тя носеше тъмносиня дънкова рокля, прибрана в талията с тънък кафяв колан, която беше съчетала с велурени обувки на висок ток.

Сивото и облачно небе не я спря да сложи любимите си слънчеви очила, пристъпвайки навън от борда на летателното средство.

Стана ясно защо Мелания Тръмп непрекъснато носи слънчеви очила (СНИМКИ)

Подхваната от вихъра, косата на Мелания се разхвърча във всички посоки, като тя само за миг покри лицето си, след което смело продължи напред с вдигната глава.

По-рано първата дама беше на посещение в Хънтингтън, Западна Вирджиния, за срещи с федерални, щатски и местни лидери, включително американския министър на вътрешната сигурност -Кевин МакАлиън, уточнява dir.bg

Визитата ѝ беше свързана с кризата с опиатите, понеже във Западна Вирджиния има най-много смъртни случаи в следствие на предозиране с опиатите в страната. / jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Нищо общо с действителността

Нищо общо с действителността 14.02.2020 16:36

На тази снимка има куче, но почти никой не може да го открие!

Jacky_m

Jacky_m 16.02.2020 8:25

И .....МНОГО СТЕ ПРОСТИ БЕ......КЪДЕ СЕ Е ВДИГНАЛА ПОЛАТА....? Близззз ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ , 4Е МИ ИДЕ ДА ВИ ПСУВАМ КАТО ЗАПО4НА ОТ СОБСТВЕНИКА ВИ СВИНЯТА ДЕЛЯН, МИНА ПРЕЗ,КРА4УН И СТИГНА ДО ВСИ4КИ НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛИСТИ РАБОТЕЩИ В ЖЪЛТИЯ ЛАЙНАРСКИ САЙТ !

Ал Капоне

Ал Капоне 12.07.2020 20:20

Георги Марков?? / АГЕНТ НИКОЛАЙ!!/ Тоя е тотално изкукал!! Ха ха ха ха!!