logo

Още шокиращи разкрития и ретро СНИМКИ на 16-годишната Мелания Тръмп!

Още шокиращи разкрития и ретро СНИМКИ на 16-годишната Мелания Тръмп!

Стан Ерко сподели доста пикантни неща за никому неизвестната някога Мелания Кнаус

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме куп черно-бели снимки, направени преди повече от 30 години, които показаха първата дама на САЩ в непозната светлина. Шокиращите фотоси на Мелания Тръмп бяха разпространени от Стан Ерко.

Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Той се оказа мъжът, който има основна заслуга за това целия свят днес да знае името на иначе неизвестното момиче от Словения Мелания Кнаус.

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея (СНИМКИ)

Стан показа ретро фотосите на тогавашната 16-годишна красавица, но освен това сподели и още куп пикантерии за взаимоотношенията им.

И така – младата Мелания Кнаус била забелязана за първи път от словенския фотограф Стан Ерко. Той чакал приятеля си, когато се натъкнал на красиво дългокрако момиче.

„Беше януари 1987 година. Тя стоеше на стълбите на Фестивалната зала. Бе висока, слаба, дългокоса и привлекателна девойка”, спомня си Стан.

Въпросното красиво момиче било Мелания Кнаус. 

Мелания Тръмп издаде една от най-големите си тайни! Греховно горещото й тяло се дължи на… (СНИМКИ)

Фотографът я покани в студиото си за пробна фотосесия. Снимките станали „много обещаващи“. На първите фотоси Мелания била със собствените си дрехи.

Мелания Тръмп скри шапката на всички с визията си! Сподели шокираща СНИМКА и…

На втората порция снимки тя вече била в дрехи от словенската текстилна фабрика.

Именно с тези снимки Мелания направила първото си портфолио, с което по-късно завладя световния подиум.

Сегашната първа дама на Съединените щати беше запомнена от Стан Стан Йерко отначало като срамежлива и сдържана, но бързо се отпусна пред камерата.

Скоро Мелания е поканена да работи в Милано и Париж.

Едва след това, през 1996 година, заминава за Ню Йорк, където се провежда съдбоносна й среща с Доналд Тръмп, за когото по-късно се омъжва и благодарение на това днес е първа дама на САЩ. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай