logo

Моден гаф: Моника Валериева се изложи жестоко навръх Нова година, задникът й шокира стотици (СНИМКИ)

Моден гаф: Моника Валериева се изложи жестоко навръх Нова година, задникът й шокира стотици (СНИМКИ)

Моника Валериева сътвори голям гаф. Красивата плеймейтка заблестя в новогодишната нощ в прелестна рокля. Естествено, дотук всичко бе нормално. Последователите й обаче забелязаха нещо шокиращо на един от споделените от нея кадри в социалната мрежа от специалната вечер.

От  jenata.blitz.bg преди дни ви показахме палавия тоалет на Мелания Тръмп, с който първата дама на САЩ накара милиони да онемеят. Споделихме ви и за огромния гаф на Деми Роуз и как никога не трябва да носите прозрачна рокля – снимките наистина ще ви стъписат.

Днес ще ви разкажем и за друг гаф. Моника Валериева пусна кадър в социалната мрежа, с който, според някои от феновете й, се е изложила много. Причината за това се крие не в какво да е, а именно в дупето на плеймейтката.

Бившата брадърка пусна фотос в цял ръст, на който задните й части изглеждат доста големи, оформени и меко казано щръкнали. Някои се завайкаха дали роклята на Валериева не е с подплънки отзад или пък тя е използвала фотошоп.

Минути по-късно в профила й изникна и друга снимка. Явно Валериева е получила доста укори, че използва фотошоп, за да уголеми дупето си, защото посланието към кадъра бе следното: „Скъпа, не използвам photoshop .. само контраст, директно използвам операция "Искам да бъда същата, ако имаш късмет да се срещнеш с мен".

Естествено брюнетката не се ограничи само с това и заля профила си със сторита от вечерта, където без спор формата на дупето й наистина е пикантна, но не и с размерите от снимката.

Ето и снимка на Валериева от профила й, качена преди броени дни. Вие откривате ли разлика и мислите ли, че Моника залага на фотошопа или пък просто има форми, на които биха завидели повечето жени?

 

Коментирай

Драгой

Драгой 02.01.2019 11:30

Може да е с памперс..

Който не работи

Който не работи 02.01.2019 11:42

проси пари с гъзът си ..... Гъзопросикиня Моят гъз е по-хубав ама е за удоволствие с приятели а не за медиина просия ха ха ха Моника гъзопросекинята

pero

pero 02.01.2019 12:31

Боли ме к# ра за гъза на Моника!

Ежко Бежко

Ежко Бежко 02.01.2019 18:28

Някои се прочуват с гъза си, а други - с ума си хахаха.

Ежко Бежко

Ежко Бежко 02.01.2019 18:30

P.S. Та коя е тая, как й беше името.... Воника Малериева?

Перчева

Перчева 03.01.2019 7:14

Стига с тези еднодневки! Малко са ни Златките, ами сега от нафталина извадихте и тази. Уважавайте малко аудиторията си.

Пърчулина

Пърчулина 03.01.2019 16:31

Мина модата на големите дупари. Сега са на мода е*ливите. Те са малки стегнати и с голем разход на финанси.

Мора Бора

Мора Бора 03.01.2019 16:52

Омъжихте златките, снимахте Воника, доведете и норките и...пуснете чалга, живот да си живеем.

Roletka

Roletka 04.01.2019 5:01

Отивам да си наточа ножовете.

Б. Анев

Б. Анев 04.01.2019 9:52

ЧЕ КАКВО И ТОЛКОВА НА ЗАДНИКА БЕ, ЖЪЛТУРИ ПРИМИТИВНИ ! АМИ НИЩО НЕ КАЗВАТЕ ЗА ПРЕДНИКА И - ТЕСЕН ЛИ Е, ШИРОК ЛИ Е, ВЛАЖЕН ЛИ Е ИЛИ ТРЯБВА И ЗА ТАМ ЛУБРИКАНТ, ОСВЕН ЗА ОТЗАД, ЕТО ТОВА ЩЕ ВЕЧЕ ИСТИНСКА НОВИНА ! А ТАКА КАКТО ВИЕ СТЕ ГО ОЖЪЛТИЛИ - АМИ НИЩО РАБОТА, СУХОТИЯ!-

ctvasilev

ctvasilev 25.01.2019 11:40

na taq kak i mirishe p0tkata ...