logo

Мелания Тръмп взриви мрежата, всички онемяха заради палавия й тоалет (СНИМКИ)

Мелания Тръмп взриви мрежата, всички онемяха заради палавия й тоалет (СНИМКИ)

Интернет пространството направо прегря заради последния тоалет на Мелания Тръмп, която заедно със съпруга си посети една от военните бази в Ирак. След това двойката е отпътувала обратно за Съединените американски щати.

След като Мелания слезе от приземилия се хеликоптер фотографите се засилиха да я снимат. Облеклото й обаче предизвика доста смесени реакции.

48-годишната красавица бе заложила на изумрудено и стилно палто с колан и на кожен клин с телесен цвят. Отстрани изглеждаше, че съпругата на Тръмп е сложила дрехи само нагоре, а отдолу е по голи крака.

Образът на Мелания се допълваше от големи слънчеви очила и обувки с висок ток в цвета на кожения клин.

Докато някои бързаха да укорят първата дама на САЩ за външния вид, други пък се възхитиха на стайлинга й, а и не само. Много потребители на социалната мрежа смятат, че съпругата на Тръмп е много „смела жена“, заради посещението й на военната зона.

 

Коментирай

Иван Колев

Иван Колев 29.12.2018 8:04

СТРАХОТНА Е,А ДЕСА ИНТЕЛЕКТО КАКВОТО И ДА ОБЛЕЧЕ,ИЗГЛЕЖДА НА МАНГАЛКА,НЯМА КЛАСА,ЛЬОТЧИКА СЕ Е ПРЕЦАКАЛ С ТАЗИ ПОВЪРНЯ,ГИНКА Е КЛАСНА ЖЕНА ,АМА ФУРАЖКО НЕ Я ЗАСЛУЖИЛ.

А стига бе, Иване Колев

А стига бе, Иване Колев 29.12.2018 16:19

Кьорав ли си бе, шундьо, колко е грозна Меланито в тва дзилено палтенце. Ако така се беше облякла нашта предизентша майката й щяхте да разкатаете ти и такива като тебе. Затова - яжте й жужанката !

lek

lek 31.12.2018 23:17

ако ти е писнало да те наричат „дебелата", „цоцоланата", „свинята", „тлъстата", „ходещото кюфте" вземи си това,гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ,ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2AVv6QM

иво

иво 15.01.2019 11:00

Знае как да се облече и как да се държи.Нека някой да научи нашата на това.От нея лъха просташко самочувствие.