logo

Осемте най-секси женски визии

Осемте най-секси женски визии

Всяка дама трябва да има тези елементи в гардероба си, ако иска да подлудява мъжете

Премерената доза сексапил побърква всеки мъж. Заради това всяка дама трябва да знае доколко да покаже плът и кога може да мине границите на приличието и да влезе в графа „вулгарно“. 

Каквото и да говорим не само секси визията допринася за това една жена да може да прикове мъжките погледи към себе си. Дрехите също оказват голямо влияние.

Заради това как една жена е облечена може да побърка даден мъж и точно обратното – да го отврати.

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са дрехите, които ако една жена облече ще си навлече визията на провинциалистка. Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим за осемте най-секси аксесоара в гардероба на всяка жена.

Залагайки на тях дамата не само ще прикове мъжките погледи към себе си, но и ще направи така, че останалите дами да се дивят на визията й.

Ето кои са осемте най-секси аксесоара в гардероба на всяка дама:

1. Високи токове
Момиче на високи тънки токчета предизвиква мръснишки асоциации в съзнанието на всеки мъж. Това от своя страна възбужда фантазиите на силния пол и представителите му започват да си фантазират за всевъзможни игрички с дамите, обули висок ток.

5 чифта обувки, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ 

2. Малка черна рокля
Всъщност може да не е толкова малка, тоест да не е супер къса. Дължината може да достигне до коляното. Основното е, че малката черна рокля подчертава извивките на женското тяло. Перфектната рокля прави външния вид на дамата много секси.

3. Жартиери
Това не е всесезонен елемент от гардероба, но трябва да се използва максимално често, ако това е възможно. Секси дантелата на жартиерите, която понякога се показва изпод роклята или полата, буквално побърква всеки мъж, успял да я зърне.

4. Прозрачна блуза
Прозрачната блуза е нож с две остриета. От една страна, ако е правилно избрана и съответно бельото под нея е достатъчно дискретно, то крайният резултат е „Уау!“. Но ако оплескате нещата, то може да се сдобиете с доста вулгарна визия.

5. Къса рокличка
Много жени не харесват късите роклички поради ред причини – чувстват се дебели, не харесват краката си, имат портокалова кожа и т.н. да, те наистина не са за всеки тип фигура, но ако можете да си позволите да носите тази дреха, то възползвайте се! Малко плът на показ побърква мъжете – заради това си заслужава!

6 глупави грешки, които загрозяват и състаряват всяка жена СНИМКИ

6. Деколте
Правилно избраното деколте може да побърка мъжете от възбуда. Да гледат в очите на дамата срещу тях може да се окаже трудно начинание, ако деколтето дава изглед към „другите й очи“.

Но и тук дамите трябва да бъдат предпазливи – прекалено дълбокото деколте вади всичко на показ и нещата минават в доста друга и неприятна графа.

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

7. Кожени дрехи
На каквато и кожена дреха да заложи една жена, то няма да сбърка. Кожена рокля, пола, кожено яке или панталон – все правилен избор. Незнайно защо, но щом мъж види жена в кожена одежда веднага започва да си представя как прави всевъзможни мръснишки неща с нея.

8. Дантела
Дантелата винаги придава невероятна нежност във визията на всяка дама. Но внимавайте да не прекалите с дантелените дрехи – всяко нещо трябва да е с мярка иначе се получава нежелан ефект. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай