logo

6 глупави грешки, които загрозяват и състаряват всяка жена СНИМКИ

6 глупави грешки, които загрозяват и състаряват всяка жена СНИМКИ

По-добре е дамите да забравят за тези неща иначе ще изглеждат пошло, нелепо и грозно

Всяка жена иска да остане вечно млада. За съжаление това не винаги е възможно. Някои представителки залагат на сериозни козметични интервенции, за да останат младолики, а други са наясно, че това може да стане и чрез дрехите, които носят.

4 глупави правила, които зрелите жени трябва да забравят СНИМКИ

Но в последния нюанс има и много подводни камъни. Ако облеклото е неподходящо за възрастта на една жена, но вместо да се подмлади тя само прави така, че да изглежда нелепо в очите на останалите. 

Модните критици се обединиха около мнението, че всяка жена над 30 години трябва да забрави за шест определени стила на обличане, защото те може да й изиграят подла шега.

Това са шестте модни артикула за които жените, минали тридесетата, трябва да забравят:

1. Дънки, чийто цип е отзад


Знайте, че дънките, които имат цип отзад, са направо за боклука. Ципът трябва да е отпред и това е! трудно може да се намери нещо по-неподходящо в гардероба на всяка жена – без значение от възрастта й.

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Алтернатива: Вземете си дънки, изработени от висококачествен деним, подходящи за нашия тип фигура. През летния сезон ще бъдат актуални дънки с права кройка и модели с широки крачоли.

2. Високи обувки с тънък ток


Погрижете се за гръбнака и стойката си – заради това забравете за високите обувки с висок ток. Заложете на платформите или поне на обувки с дебел ток.

5 чифта обувки, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ 

Алтернатива: Кокетни сандали на стабилна пета със средна дължина – идеални са за всяка жена. Ако искате да по-секси детайл във вида си, то обърнете внимание на по-отворени модели с интересен дизайн.

3. Глупави надписи


Няма нищо по-инфантилно и грозно от дрехи, върху които има глупави надписи и фигурки. Забравете за тениските, блузите и дори роклите, върху които има счупени сърца, логата на луксозни марки или по-зле – някой надпис, който слага етикет на жената, която носи дрехата..

9 модни грешки, които превръщат жените в зле изглеждащи провинциалистки СНИМКИ

Алтернатива: Заложете на тениски с актуални цветове и щампи. Красивата цветна тениска ще стане основата на всяко изображение и перфектно ще подчертае нашите предимства.

4. Бельо, което се показва изпод дрехите


Забравете за това бельото да се вижда изпод дрехите и за това, което не ви е по мярка. Няма нищо по-грозно и пошло. Тъй че на каквито и години да сте, то просто се откажете от това да вадите на показ бельото си – не е секси, а точно обратното.

5 връхни дрехи, които издават провинциалистката СНИМКИ 

Алтернатива: Заложете на фино бельо, което пасва идеално по тялото и не се показва под дрехите. Това гарантирано ще придаде класа на визията ви.

5. Впито яке/сако


Впитите сака и якета излязоха от мода още преди години и повярвайте ни – няма да се върнат на мода. Избирайки подобен моден детайл няма да изглеждате по-млада или слаба, а само ще привличане озадачени погледи върху себе си.

Забравете за тези 7 модни детайли - старомодни са! СНИМКИ

Алтернатива: Сега ужасно модни са якетата и саката, който са с уголемен размер. Не е необходимо всички дрехи да са със свръхразмер: например тениската може да се носи според фигурата на жената, но якето или сакото отгоре да са със свръхразмер.

6. Нелепи чорапи


Безспорно е модерно лятото жените да сложат чорап дори и когато са с отворени обувки. Не всички жени обаче се приемат с тази визия, а тези, които все пак го правят трябва да знаят, че има и един много важен детайл. А той е – забравете за чорапите с нелеп дизайн.

Как да скрием излишното тегло с дрехите, 4 златни правила

Алтернатива: Заложете на чорапки в един топ, без шарки отгоре. Черните, белите и сивите чорапи ще бъдат най-функционални. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ужасно модно

Ужасно модно 30.05.2020 22:54

Сигурно е ужасно да си модерен или е модерно да изглеждаш ужасен

смЕх

смЕх 31.05.2020 7:47

От прочетеното разбрах, че модерната жена ходи с чорапи в сандали и със свръх голямо сако. Що не се....

tsanynka

tsanynka 31.05.2020 8:58

Хаха...Откъде ги копаете тия простотии...Чорапи и отворени обувки...Ще умра...

Аз Варна

Аз Варна 31.05.2020 9:32

Черните,белите и сивите чорапи ще бъдат най- функционални.-Аз за попитам-белите чорапи нама ли да се срамуват,те не бяха ли на мода през„ осемдесетте ”на миналия век?По скоро могат да са като допълнение на спортен екип,и пак нещо са ми неубедителни.

Dior

Dior 31.05.2020 14:59

И за тази простотия някой е взел пари!!!!!