logo

Потресаващо: Какво се случва с Кейт Мидълтън, заприлича в лице на Камила СНИМКИ

Потресаващо: Какво се случва с Кейт Мидълтън, заприлича в лице на Камила СНИМКИ

Цяла Великобритания се чуди каква е причината за внезапното състаряване на любимката им

Никой няма да спори, че съпругата на наследника на британския престол вече се е превърнала в икона на стил. През изминалите години нейната елегантност, изтънчен вкус и безупречен стил не оставиха никого безразличен и зарадваха феновете както във Великобритания, така и в чужбина.

Фатмагюл от "Забранения плод" показа голи гърди СНИМКИ 18+

Трудно е да не забележите, че Кейт Мидълтън следва модната тактика на покойната кралица Елизабет, залагайки на ярки и контрастни цветове, за да се откроява от тълпата на различни светски събития. Особено възхищение предизвиква стройната й фигура – ​​на 41 Кейт изглежда на 20.

Възрастта обаче започва да си казва думата и това личи от последните снимки, които бяха направени на Мидълтън.

Онзи ден членове на кралското семейство присъстваха на неделна служба в Лондон в знак на уважение към загиналите войници. По време на церемонията принц Уилям и крал Чарлз III положиха венци на мемориала на Кенотафа, а принцеса Катрин и кралицата Камила по традиция наблюдаваха от балкона на сградата на Министерството на външните работи.

За церемонията съпругата на принц Уилям беше облечена изцяло в черно. Принцесата на Уелс избра черно военно палто от Alexander McQueen и допълни визията си с прическа - шапка с кадифена панделка от Philip Treacy. Палтото беше украсено с три червени мака в памет на онези, които загинаха, борейки се за страната си, и сребърната брошка, с която беше наградена, когато стана главнокомандващ на военновъздушните сили на флота.

Ева Лонгория шокира с полугола СНИМКА 18+, гърдите й ще се пръснат

Уви, този път феновете не гледаха детайлите на тоалета на Кейт, а лицето й. Принцесата сякаш се е състарила за една нощ и е добавила значителен брой години към себе си и лицето си.
 

Разликата във възрастта между принцесата на Уелс и кралицата на Великобритания е 35 години - но изглежда, че Кейт е достатъчно възрастна, за да бъде сестра на Камила.

Една от причините за тази визия е тоалетът на Мидълтън. Както всеки знае, нюансите на облеклото правят голяма разлика и могат или да подчертаят свеж и сияен тен, или да го направят да изглежда скучен и безжизнен. А черният цвят определено „не подхожда“ на Кейт Мидълтън - траурният вид само „състарява“ принцесата на Уелс. 
 

Втората грешка е неуспешен грим с прекалено ярки вежди, бледо „замазано“ червило, черна очна линия и гъсто оформени долни мигли.

Физическите признаци на възрастта също се усещат. Назолабиалните бръчки също личат, а самата кожа започва да губи тонус.

Но във всеки случай Кейт Мидълтън си остава икона на стил. И може би следващото появяване на съпругата на принц Уилям ще се превърне в друго модно шоу, където тя отново ще блесне в ярки тоалети.

Коментирай

Ужас

Ужас 20.11.2023 12:50

Ужас, ужас! Грозни камили.

марги

марги 20.11.2023 15:16

Камила е недостижима...

ingus

ingus 20.11.2023 16:15

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -----> https://tyny.to/suex

Недкова

Недкова 20.11.2023 17:11

Прекалено е слаба! Ако качи малко килограми, лицето и ще се опъне и ще изглежда добре!

Значи

Значи 20.11.2023 19:38

Следваща степен: опосум.