logo

Фатмагюл от "Забранения плод" показа голи гърди СНИМКИ 18+

Фатмагюл от "Забранения плод" показа голи гърди СНИМКИ 18+

Актрисата засне еротична фотосесия за турския „Вог“

Турската звезда Берен Саат се разпищоли в навечерието на 40-ия си юбилей, който ще отбележи в началото на 2024 г.

Ева Лонгория шокира с полугола СНИМКА 18+, гърдите й ще се пръснат

Актрисата засне еротична фотосесия за турския „Вог“, на която така е заголила гръд на някои от кадрите, че читателите на журнала несъмнено ще се чудят дали държат в ръцете си модно издание или новия брой на мъжката библия.

47-г. Ева Лонгория нажежи страстите до червено в гола рокля СНИМКИ 18+

От снимките става ясно, че Берен вече е хвърлила патериците, с помощта на които куцукаше, след преживения мистериозен инцидент през юли, в резултат на който гипсираха десния й крак. И макар да е почти на 40 лета, екранната Фатмагюл от „Забраненият плод“ все още не се е сдобила с дете.

Макар от доста време насам чаровницата да прави опити да зачене с инвитро, и те не се увенчават с успех. В началото на годината тя отново бе засечена със съпруга си Кенан Доулу в клиника за асистирана репродукция. По ирония на съдбата актрисата изигра по същото време ролята на многодетна майка в сериала „Кьосем“, пише "Уикенд".

Берен и певецът Кенан Доулу са заедно от 11 години, а през 2014 г. вдигнаха сватба. Венчавката им се състоя на плаж в Малибу като сред гостите бе забелязан и Къванч Татлъту.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!